Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεχή βελτίωση ζητάει ο Πέτκοβιτς!!

Συνεχή βελτίωση ζητάει ο Πέτκοβιτς
Να μείνουν προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στη δουλειά τους, ζήτησε από τους παίκτες του ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Ο προπονητής της Λάτσιο δήλωσε, μεν, ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του επί της Παλέρμο με 3-0, τόνισε ωστόσο πως είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα, καθώς η δουλειά που γίνεται θα δώσει καρπούς σταδιακά.

Μια από τις ομάδες που κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας προβλημάτισε τους οπαδούς της ήταν η Λάτσιο. Οι πρωτευουσιάνοι δεν έπαιζαν καλό ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων άφηναν ανικανοποίητους τους φιλάθλους τους.

Η αρχή του πρωταθλήματος, όμως, βρίσκει τη Λάτσιο στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας πετύχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η νέα νίκη με 3-0 επί της Παλέρμο σκόρπισε ενθουσιασμό στους «τιφόζι» της ομάδας, αφού η επιτυχία συνδυάστηκε με το καλό θέαμα.

Για το ματς αυτό μίλησε ο προπονητής της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. «Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δεν ήμασταν άχρηστοι, ούτε τώρα γίναμε φαινόμενα. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά. Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που έκαναν οι παίκτες μου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και αυτό θα φανεί στα παιχνίδια. Όσο για τον αγώνα, η ομάδα πήγε καλά, έκανε ευκαιρίες και κέρδισε δίκαια. Είμαι ευχαριστημένος», δήλωσε ο Πέτκοβιτς.

Η ομάδα εμφανίζεται σε κάθε ματς καλύτερη. Συμφωνεί ο κόουτς; «Αυτό θέλουμε, να βελτιωνόμαστε και να δυναμώνουμε σε κάθε αγώνα. Το ρόστερ είναι μεγάλο, με πολλές δυνατότητες και οι απαιτήσεις μου είναι πολλές. Πρέπει να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και είμαι βέβαιος πως στο τέλος θα είμαστε ευτυχισμένοι», τόνισε ο προπονητής της Λάτσιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: