Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ελεύθεροι κι ωραίοι...!!

Διαβάστε ποιοι γνωστοί ποδοσφαιριστές παραμένουν ελεύθεροι και θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να καλύψουν τα κενά σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Ελεύθεροι κι ωραίοι...
Η μεταγραφική περίοδος για παίκτες που έχουν συμβόλαιο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε, αν και υπάρχει μία φήμη για παράταση έστω και τρεις μέρες μετά τη λήξη(!) της.
Στην αγορά βέβαια υπάρχουν ακόμα παίκτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τις ομάδας μας, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, να ψάχνουν το "μπαμ" της τελευταίας στιγμής.
Συγκεκριμένα οι πράσινοι θέλουν έναν ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή με δημιουργικά χαρακτηριστικά, που θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί την υπεροπλία στα άκρα.
Από την πλευρά τους οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν τον αντι-Μιραλάς στα φτερά της επίθεσης, όμως η λογική λέει πως έχουν διορία μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όταν και πρέπει δηλώσουν τους παίκτες στην ΟΥΕΦΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Ας δούμε ορισμένες περιπτώσεις λοιπόν παικτών που παραμένουν ελεύθεροι ακόμα, το κασέ τους όσο περνούν οι μέρες πέφτει και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να αγωνιστούν στην Ελλάδα.

Μία ενδεκάδα παίκτες
Νάιτζελ Ρίο-Κόκερ (28 ετών): Έμεινε ελεύθερος από την Μπόλτον, γεμάτη σεζόν 37 ματς, αλλά δεν βρήκε ακόμα ομάδα. Μεγάλη καριέρα σε Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα με γεμάτες χρονιές.
Μίκαελ Μπάλακ (36 ετών): Τον ξέρουμε όλοι, στα τελειώματα βέβαια, αλλά ποιοτικός όσο δεν πάει. Στην Ελλάδα κάνει τη διαφορά.
Χάρι Κιούελ (34 ετών): Εξαιρετικές σεζόν σε Τουρκία και Αυστραλία. Προσπάθησε να βγει ομάδα στην Αγγλία, αλλά δεν τα κατάφερε. Παίζει στα "φτερά", αλλά και στο κέντρο.
Γιώργος Καραγκούνης (35 ετών): Δεν χρειάζεται συστάσεις ο Κάρα...
Τόμας Χίτσελμπεργκερ (30 ετών): Μεγάλη κλάση παίκτη, αλλά τραυματίζεται συνέχεια. 25 συμμετοχές σε δυο χρόνια.
Έντουαρτ Σισέ (34 ετών): Σπουδαία καριέρα σε Αγγλία και Γαλλία σε κορυφαίες ομάδες. Είναι περισσότερο κόφτης και λιγότερο δημιουργικός.
Χουάν Ραμόν Ρικέλμε (34 ετών): Δεν βρήκε ομάδα ακόμα, το κασέ του έχει πέσει αρκετά. Αξίζει το ρίσκο;
Κρίστιαν Βίλχεμσόν (32 ετών): Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, όμως από το 2008 επέλεγε τα χρήματα των Αράβων.
Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο (37 ετών): Ο καπιτάνο της Γιουβέντους δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα. Το θέμα είναι πως δεν έχει αποφασίσει που να πάει ακόμα. Μία σεζόν την έχει πάντως.
Μάικλ Όουεν (32 ετών): Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο τα αλογάκια που του έχουν φάει τα λεφτά, πάει η καριέρα. Ο ίδιος δεν το βάζει κάτω όμως και ψάχνει ομάδα.
Σιναμά Πονγκόλ (27 ετών): Είναι ένα ταλέντο που δεν είχε την εξέλιξη που περιμέναμε, όμως με χαμηλό κασέ και σε καλή ηλικία ίσως αξίζει το ρίσκο.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: