Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Χατζηνικολάου: «Τα οικονομικά προβλήματα θα βγούνε στο γήπεδο»

Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό αλλά και την ετοιμότητα των ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Αρχικά μίλησε για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό:

«Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, ήμασταν για πρώτη φορά γηπεδούχοι στη Σούπερ Λιγκ και οι παίκτες είχαν άγχος και φάνηκε αυτό στα πρώτα λεπτά. Ο Πανθρακικός ερχόταν από ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά καταφέραμε να τον κερδίσουμε. Έπρεπε να κάνουμε παιχνίδι κατοχής, στην αρχή δεν μας έβγαινε γιατί πουλούσαμε εύκολα την μπάλα στη συνέχεια όμως ήμασταν πιο σίγουροι στις μεταβιβάσεις μας και καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για τη φιλοσοφία της ομάδας:

«Εκείνο που θέλουμε να κάνουμε στην ομάδα είναι να έχουμε μια σταθερότητα στην απόδοσή μας και όχι σκαμπανεβάσματα, τότε θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα ώστε να μείνουμε στην κατηγορία. Η ομάδα θέλει χρόνο για να δέσουν οι παίκτες μεταξύ τους επειδή είναι πολλοί ξένοι».

Για την ετοιμότητα των ομάδων:

«Όλες οι ομάδες έχουν δείξει ότι δεν είναι έτοιμες άρα και εμείς μαζί θέλουμε τον χρόνο μας για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα του πρωταθλήματος. Αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό ο οποίος είναι έτοιμος οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι και αυτό το βλέπουμε από τα αποτελέσματα που δεν είναι έκπληξη.

Ο Άρης, η Βέροια, ο ΌΦΗ για παράδειγμα δεν είναι έτοιμες, τα Γιάννενα έχουν ένα κορμό από πέρσι και έχουν εμπειρία, ο Πανθρακικός δεν έχει επιθετικές επιλογές από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες ομάδες θα είναι στα περσινά επίπεδα. Εμείς δεν πρέπει να εφησυχαστούμε στο ότι δεν έχουμε οικονομικά προβλήματα. Πρέπει να βελτιωθούμε αγωνιστικά και να κοιτάμε την ομάδα μας, στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Για το πρωτάθλημα:

«Ποιοτικά δεν θα είναι σε υψηλό επίπεδο αλλά θα δούμε νεαρούς Έλληνες παίκτες οι οποίοι είναι το μέλλον μας».

Τέλος, αναφέρθηκε στις ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα:

«Ο Ατρόμητος και ο Αστέρας δεν έχουν οικονομικά προβλήματα και η παρουσία τους στο πρωτάθλημα είναι καλή. Οι ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα θα τους βγούνε κάποια στιγμή στο γήπεδο».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: