Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Γιένσεν ο αντι-Ντιόπ!!

Τον παίκτη τον οποίο θα αντικαταστήσει τον Ντιόπ, σε περίπτωση που ο τελευταίος αποχωρήσει από την Ένωση, ψάχνει η ΑΕΚ. Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τον υψηλόσωμο αμυντικό χαφ, αλλά στον «δικέφαλο» κοιτάνε την αγορά για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων. Ένα από τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Ντάνιελ Γιένσεν.
Ο 32χρονος μέσος αγωνίζεται τα τελευταία εφτά χρόνια στην Βέρντερ Βρέμης, αλλά το τελευταία διάστημα έχει χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα της γερμανικής ομάδας εξ αιτίας της κόντρας του με τον προπονητή της ομάδας, Τόμας Σάαφτ. Έχει περισσότερες από 140 συμμετοχές με την Βέρντερ Βρέμης και είναι 60 φορές διεθνής με την εθνική Δανίας.
Ο Γιένσεν μετά από μία δημόσια τοποθέτηση του-κριτική στον Τόμας Σάαφτ για ένα ματς με την Ντόρτμουντ, αποδεσμεύτηκε από τους γερμανούς.
Είναι εξαιρετική περίπτωση ανασταλτικού μέσου, για τα συγκεκριμένα δεδομένα της ΑΕΚ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Κιτρινόμαυρης Ώρας", βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα, εάν... στραβώσει του Ντιόπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: