Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Σολτάνι: «Θα έχουμε εξαιρετική χρονιά»

Πανευτυχής που φοράει τη φανέλα του Άρη και έζησε επιτέλους την ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης» δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία, ο Καρίμ Σολτάνι στο «Μ».
Ο Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός που σκόραρε το τέρμα των «κιτρίνων» απέναντι στην Πενιαρόλ, τόνισε χαρακτηριστικά για την ατμόσφαιρα που έζησε: «Θα μπορούσα να περιγράψω μόνο ως απίστευτη την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο. Ασφαλώς τα είχα δει όλα αυτά στο youtube στο παιχνίδι απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς πριν από δύο χρόνια, όμως το να το ζεις είναι πάντα διαφορετικό και πιο όμορφο. Ήταν κάτι απίστευτα εντυπωσιακό και όμορφο για τους παίκτες».
Σχετικά με το τέρμα που σημείωσε, δήλωσε: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ στο γήπεδο μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Επιθυμία μου βέβαια είναι να μην μείνω εδώ, αλλά να δώσω περισσότερες χαρές, σκοράροντας περισσότερα γκολ. Στόχος είναι να προετοιμαστούμε όσο δυνατόν καλύτερα και να μπορέσω να σκοράρω και στα επίσημα παιχνίδια».
«Μίνιμουμ στόχος η Ευρώπη»
Για το πώς αισθάνεται στις πρώτες μέρες παρουσίας του στον Άρη, ανέφερε: «Αισθάνομαι υπέροχα. Τα πήγαμε θεωρώ πολύ καλά στις δύο εβδομάδες στο Καρπενήσι, όπου προπονηθήκαμε πολύ καλά και ήμασταν συγκεντρωμένοι στην προπόνηση. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι, φέτος θα έχουμε μια εξαιρετική χρονιά».
Για τους στόχους που θα έχει ο ίδιος και ο Άρης: «Πιστεύω πως μίνιμουμ στόχος για την ομάδα είναι πάντα να παίζει στην Ευρώπη, κάτι που θεωρώ ότι θα μπορέσουμε σίγουρα να καταφέρουμε φέτος. Προσωπικός μου στόχος από την άλλη, είναι να δώσω ότι έχω για να είμαι σημαντικός για την ομάδα, να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και να δώσω όσες περισσότερες ασίστ».
Τέλος, για τις εντυπώσεις του από τον Σάκη Τσιώλη ανέφερε: «Έχω αποκομίσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα. Είναι ένας άψογος επαγγελματίας κι αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι πως κάθε του προπόνηση είναι ωραία και διαφορετική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: