Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Μ-α-τ-σ-ά-ρ-α στη Γαλλία!

Σε ένα παιχνίδι που ήταν πραγματική διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, η Μαρσέιγ κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στη Γαλλία επικρατώντας στο Σούπερ Καπ της Λιλ με το εντυπωσιακό 5-4, με το ματς να είναι στο 3-3 στο 87ο λεπτό!

Τι να πρωτοπεί κανείς για ένα παιχνίδι μεταξύ δύο top ομάδων που είχε εννέα γκολ σε 90 λεπτά; Η εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν εντυπωσιακή και η Μαρσέιγ έδειξε πως τη νέα σεζόν είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα πρά την αποδυνάμωση της στην αμυντική γραμμή λόγω της αποχώρησης των Ταϊβό και Χάιντσε.

Το πρώτο ημίχρονο δεν πρόδιδε σε τίποτα αυτό που θα ακολουθούσε. Η πρωταθλήτρια Λιλ είχε βραχεία κεφαλή χάρη στο γκολ του Μπαλμό στο 9ο λεπτό, ενλω στο 57΄, όταν και ο Αζάρ έκανε το 2-0, όλα έδειχναν πως το σούπερ καπ θα καταλήξει εκεί.

Ο Αγιού όμως είχε διαφορετική άποψη... Ο Γκανέζος μείωσε στο 71' σε 2-1, όμως οι «λιλουά» το επόμενο λεπτό έδειξαν πως έχουν ισχυρή προσωπικότητα και έκαναν το 3-1 με τον Σο. Και κάπου εκεί ξεκίνησε το... σόου...

Ο Μορέλ στο 85' μείωσε σε 3-2, ενώ στο 87' ο ρεμί ισοφάρισε δείχνοντας πως το ματς θα πάει στην παράταση. Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Σεϊντού στο 90' και η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αγιού το ίδιο λεπτό ανέτρεψε τα δεδομένα, όμως η Λιλ δεν είχε «πεθάνει». Στο 92' ο Μπάσα έκανε το 4-4, αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και συγκεκριμένα στο 95' ο Αγιού και πάλι πέτυχε προσωπικό χατ-τρικ και έδωσε μια τεράστια σε εξέλιξη και σημασία νίκη στους Μσσαλούς με 5-4, δίνοντας τους το πρώτο τρόπαιο της σεζόν!The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: