Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Νέα επαφή για Ζέλσον Φερνάντες!!

Στην ΑΕΚ εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του 25χρονου αμυντικού μέσου της Σεντ Ετιέν, που θεωρούν ιδανικό για να αποτελέσει τον αντί-Ντιόπ. Διαβάστε για την επαφή του Γκρέταρσον για τον Φερνάντες.
Νέα επαφή για Ζέλσον Φερνάντες
Όπως σας αποκαλύψαμε την Τρίτη ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για τον ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στη μεσαία γραμμή της ομάδας είναι το όνομα του Ζέλσον Φερνάντες που αγωνίστηκε πέρυσι στην Κίεβο με την μορφή δανεισμού από την Σεντ Ετιέν...
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σήμερα, Τετάρτη, υπήρξε (το πρωί και το απόγευμα) νέα επαφή της ΑΕΚ με την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να κρατάνε... ζεστό το ενδιαφέρον μια και φαίνεται πως τούτη τη στιγμή βρισκόμαστε στο σημείο που οι διοικούντες την Ενωση έχουν δυο-τρεις περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του Ντιόπ και καλούνται να επιλέξουν τον έναν!
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αρναρ Γκρέταρσον στην επικοινωνία που είχε με τον ατζέντη που έχει προτείνει τον 25χρονο διεθνή με την εθνική Ελβετίας μέσο του εξήγησε πως: «Μας ενδιαφέρει η περίπτωσή του, την εξετάζουμε σοβαρά και επί της ουσίας περιμένω τη θετική απάντηση του προέδρου για να σου στείλουμε την πρόταση αφού τελικά καταλήξουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση παίκτη. Πάντως μας ενδιαφέρει πολύ η προοπτική να συνεργαστούμε με τον ποδοσφαιριστή».
Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: