Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Α2 ή... επανεκκίνηση!!

Με τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ συναντήθηκε την Τετάρτη ο Μπάμπης Καραμανλής, με μείζον θέμα η κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου τη νέα σεζόν.
Α2 ή... επανεκκίνηση
Σύμφωνα με αυτά που βγήκαν από τη συνάντηση, η Ένωση θα δηλωθεί στην Α2 και θα διεκδικώντας την άνοδό της στην Α1. Σε περίπτωση όμως νέας αγωνιστικής απαξίωσης, θα ήταν προτιμότερο να κάνει...restart μέσω Β' Εθνικής.
Σήμερα 27/7ς στα γραφεία του Α.Σ ΑΕΚ προσήλθε ο κ. Χαράλαμπος Καραμανλής και συναντήθηκε με την διοίκηση του σωματείου.
Εξέφρασε την πρόθεση του να δηλώσει την ομάδα μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας προκειμένου να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το ενδεχόμενο η ομάδα να συμμετάσχει την προσεχή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α1, λόγω αδυναμίας ή μη πιστοποίησης άλλων ΚΑΕ.
Η διοίκηση του σωματείου αφού άκουσε τις τοποθετήσεις του κ. Καραμανλή του επίστησε την προσοχή ότι εφόσον η ομάδα δηλωθεί στην Α2 και τελικά δεν ευδοκιμήσει η προσπάθεια για την παρουσία στην Α1, η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στην Α2 διεκδικώντας την άνοδο της στην Α1 και να μην αντιμετωπίσουμε το ενδεχόμενο μιας νέας αγωνιστικής απαξίωσης.
Σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν προτιμότερο η ομάδα να κάνει την «επανεκκίνηση» στην Β’ Εθνική και να απαλλαγεί οριστικά από μετόχους –αμέτοχους, χρέη, οφειλές και μεσάζοντες.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.Κ” αναφέρει το δελτίο Τύπου της... Μάνας ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: