Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

«Παρθένα στα 26 μου!»

Η πανέμορφη Αριάνι Σελέστε, που επαγγέλλεται «ρινγκ – γκερλ», μπορεί να έχει κάνει δεκάδες φωτογραφήσεις, κάποιες εκ των οποίων αρκετά… αποκαλυπτικές, ωστόσο στα 26 της χρόνια δηλώνει πως παραμένει παρθένα!
«Παρθένα στα 26 μου!» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η Αριάνι Σελέστε Πενέλοπε Λόππεζ όπως είναι το πλήρες όνομά της, σηκώνει με χάρη και περηφάνια εδώ και πολλά χρόνια τις καρτέλες με τα νούμερα σε αγώνες πυγμαχίας, κικ μπόξινγκ. Μάλιστα, θεωρείται και μία εκ των κορυφαίων, ενώ στα φόρουμ που ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες, έχει το δικό της κοινό. Η δουλειά της φυσικά ανταμείφτηκε με τον τίτλο της καλύτερης «ρινγκ – γκιρλ» το 2009, αλλά και πολλές φωτογραφήσεις. Έχει κάνει εξώφυλλα και μάλιστα πολύ σέξι για τα FHM, Maxim και PlayBoy.

Το 26χρονο μοντέλο κατάγεται απο το Λας Βέγκας της Νεβάδα και ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγ απο 14 μηνών διαφημίζοντας παιδικά ρούχα και αξεσουάρ! Το 2006 έγινε για πρώτη φορά ring-girlγια λογαριασμό της UltimateFightingChampionship, ενώ έχει συμμετάσχει και σε μερικά βίντεοκλιπ, αφού μεγάλο της όνειρο είναι να γίνει τραγουδίστρια.

Εμείς πάντως σήμερα ασχολούμαστε μαζί της για την δήλωση που έκανε προ ημερών,σύμφωνα με την οποία παραμένει παρθένα! Οι φήμες μπορεί να της… χρεώνουν δεσμό με τον 34χρονο παλαιστή «TikiGhosn», ωστόσο η ίδια δηλώνει πως ακόμα δεν έχει γνωρίσει τον κρίνο…

Στην Αμερική πάντως λίγοι την πίστεψαν, καθώς κάνοντας μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο βρήκαμε σχόλια φαν των πολεμικών τεχνών, οι οποίοι με αφορμή την συγκεκριμένη δήλωση μιλάνε μέχρι και για… παρουσία εξωγήινων στον πλανήτη μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: