Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Προκρίθηκε!

Κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση παρά τα βαριά πόδια από την προετοιμασία και επικρατώντας μόνο με 2-0 της Βαλερένγκα, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει βαλίτσες για τα play-off του Europa League! Βιερίνια και Γκαρσία οι γκολάρες του «δικεφάλου του βορρά»

Οι παίκτες του Μπόλονι εμφανίστηκαν απολύτως έτοιμοι, δεν έδειξαν σημεία αδυναμίας, όπως στο φιλικό με τον Πιερικό και χωρίς να δυσκολευτούν επικράτησαν μέσα στο Όσλο, κάνοντας διαδικαστικού χαρακτήρα τον επαναληπτικό της Τούμπας.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες να για έχουν το προβάδισμα από το ημίχρονο κιόλας.

Στην επανάληψη, όμως, ο ΠΑΟΚ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, δείχνοντας πως είναι μια ομάδα με χαρακτήρα και που αρχίζει να αφομιώνει τις τακτικές του νέου της προπονητή.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Ρουμάνος Λαζάρ, παρότι ανέτοιμος ήταν καταλυτικός στον άξονα και βοήθησε τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Μάλιστα, από δική του ενέργεια ξεκίνησε η κούρσα του Βιερίνια στο 72ο λεπτό, όπου ο Πορτογάλος με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1.

Τα λεπτά κυλούσαν και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμα του, ενώ δεν απειλήθηκε ουσιαστικά. Αυτό το κατάφερε εν τέλει το 90ο λεπτό, όταν ο Πάμπλο Γκαρσία δοκίμασε το πόδι του αποό τα 25 περίπου μέτρα και με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του... «διπλού».

Έτσι, σε μία εβδομάδα ο «δικέφαλος του βορρά» θα υποδεχθεί τη Βαλερένγκα στο πάρτι πρόκρισης στα play-off της δε΄πυτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς μόνο με θαύμα θα αλλάξει κάτι...
 The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: