Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

"Είμαι απογοητευμένος"

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής να υποβιβαστούν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα διατηρούν τον Πανσεραϊκό στη Σούπερ Λιγκ, όμως ο Πέτρος Θεοδωρίδης εξέφρασε την απογοήτευσή του.

"Είμαι απογοητευμένος"
Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού είναι προβληματισμένος από όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις πρόσφατες αποκαλύψεις με τα στημένα ματς και δεν θέλησε να πει πολλές κουβέντες παρότι η απόφαση δικαιώνει την ομάδα του.
«Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε γι αυτό το θέμα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς», μας είπε αρχικά ο κ. Θεοδωρίδης, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν περίμενε αυτή την απόφαση απάντησε: «Ήταν κάτι το αναμενόμενο. Ακόμα πάντως, δεν έχουμε εικόνα για το σκεπτικό της απόφασης. Αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις οπότε ακόμα δεν μπορούμε να ασκήσουμε κριτική. Όλοι πάντως, περιμέναμε αυτή την απόφαση».
Όσο για το αν η συγκεκριμένη απόφαση μπορεί να φέρει ένα κύμα αισιοδοξία για το ελληνικό ποδόσφαιρο είπε: «Από αυτά που είχαμε δει μέχρι σήμερα δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι. Από εκεί και πέρα η συγκεκριμένη απόφαση είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα».
Πλέον ο Πανσερραϊκός από εκεί που έκανε το σχεδιασμό για το πρωτάθλημα της Football League θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στη Superleague. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι αλλάζουν τα πλάνα εν όψει της νέας σεζόν με τον κ.Θεοδωρίδη να σχολιάζει: «Είναι λογικό να αλλάζει το πλάνο».
Τέλος ο ισχυρός άνδρας του Πανσερραϊκού συμπλήρωσε: «Είμαι απογοητευμένος από την όλη κατάσταση που επικρατεί. Δεν υπάρχει διάθεση μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: