Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

“Δίκαιο αποτέλεσμα, καλές προοπτικές”

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδειξε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, επισημαίνοντας ότι η ομάδα βρίσκεται ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας ενώ δεν θέλησε να μπει στην διαδικασία σύγκρισης Σισέ με Λέτο όσο αφορά το αν ο Αργεντίνος μπορεί να είναι ο νέος ηγέτης του «τριφυλλιού».
“Δίκαιο αποτέλεσμα, καλές προοπτικές”
Αναλυτικά:
 «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και την ομάδα γιατί μόλις με 24 μέρες προετοιμασίας αντιμετώπισαν μια πολύ δυνατή και πολύ καλή ομάδα. Όπως είχα πει χθες ήρθαμε για τη νίκη. Όταν όμως δεχόμαστε γκολ λίγο πριν από τη λήξη μας αφήνει μιας πικρή γεύση. Το αποτέλεσμα όμως μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο. Μας δίνει όμως καλές προοπτικές για τον επαναληπτικό αγώνα στην Αθήνα».
-Ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας της σεζόν. Είδατε αυτά που θέλατε και τι παραπάνω περιμένετε για τον επαναληπτικό;
«Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα μας προκειμένου να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Στην Αθήνα ο αγώνας θα είναι πιο δύσκολος από ότι εδώ. Ο αντίπαλός μας ξέρει πως πρέπει να σκοράρει αλλιώς θα αποκλειστεί. Έχει δυνατές αντεπιθέσεις. Εμείς πρέπει να παίξουμε με συνοχή, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να έχουμε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες των αντιπάλων μας. Σημαντική θα είναι και η παρουσία των φιλάθλων μας. Ελπίζω ότι θα μας βοηθήσουν να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
-Ο Παναθηναϊκός έχασε τον μεγάλο του σταρ, τον Σισέ, μπορεί να βρει ένα νέο αστέρι στο πρόσωπο του Λέτο;
«Δεν μου αρέσουν οι ομάδες που έχουν αστέρια γιατί το αστέρι είναι η ίδια ομάδα. Οσον αφορά τον Λέτο είναι η τρίτη του χρονιά στην ομάδα. Οπότε δεν μπορούμε να τον αποκαλέσουμε έτσι, αφού είναι παλιός. Ολοι γνωρίζετε τις δυσκολίες που είχαμε. Παρόλο αυτά δημιουργήσαμε ένα καλό σύνολο, μια καλή ομάδα. Η ομάδα χρειάζεται συνοχή όχι αστέρια. Οι ομάδες που έχουν αστέρια αντιμετωπίζουν δύο προβλήματα. Όταν λείψει το αστέρι τι γίνεται; Χρειάζεται μια ομάδα που να έχει συνοχή και να παίζει ως καλή ομάδα».
-Είδαμε τον Κουίνσι να αγωνίζεται, πότε να περιμένουμε να δούμε τον Τοτσέ;

«Ο Κουίνσι και ο Τοτσέ προπονούνται μόλις 4 μέρες. Θα χρειαστιούν τουλάχιστον 3 εβδομάδες για να είναι έτοιμοι».
Πηγή:gazzetta gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: