Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Λάμπαρντ: «Μέχρι τότε θα έχω πωληθεί»

Έχοντας μπει πλέον στα 33 του χρόνια ο Φρανκ Λάμπαρντ παρόλο που αισθάνεται σε περίφημη φυσική κατάσταση ξέρει ότι δεν θα αργήσει η ώρα που το σώμα του δεν θα ανταποκρίνεται στη θέληση. Αν και πιστεύει ότι τότε θα έχει ήδη αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο, αφού θα έχει πωληθεί από τη διοίκηση!

Είναι η πρώτη φορά που ο μέσος των «μπλε» εξέφρασε την άποψη ότι ίσως να μην κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κάτι που ως τώρα έμοιαζε λίγο πολύ αυτονόητο. Και όμως δεν είναι έτσι, αφού ο Άγγλος άσος πιστεύει πως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θα τον πωλήσει όταν αρχίσει να πέφτει σημαντικά η απόδοσή του λόγω ηλικίας.

«Η προετοιμασία έχει σκοπό να σε ανανεώσει και να σε φέρει σε καλή φυσική κατάσταση. Νομίζω ότι είμαι εκεί. Μου αρέσει πολύ να τρέχω σε όλο το γήπεδο και να μπαίνω στην περιοχή. Μπορώ ακόμη να το κάνω και ελπίζω να μπορώ και τα επόμενα χρόνια. Κάποια στιγμή δεν θα μπορώ αν και νομίζω ότι μέχρι τότε θα έχω ήδη πωληθεί. Μέχρι τότε όμως θα τα δίνω όλα και θα αγωνίζομαι σε όποια θέση μου ζητήσει ο προπονητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: