Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

«"Στημένη" πολιτική απόφαση»

Έτσι χαρακτηρίζουν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου, οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου.
«"Στημένη" πολιτική απόφαση»
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "Austrian Boys" γύρω από το θέμα:
Στη «κατοχή» εκτελούσαν τους κρατουμένους στις 4 τα ξημερώματα. Στη χούντα «στήνανε» δικαστήρια απέναντι σε όσους αντιδρούσαν στο καθεστώς.
Ένας συνδυασμός των παραπάνω έλαβε χώρα σήμερα αφού η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας με την οποία υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου εξεδόθη στις 4.50 και αποτελεί μνημείο αδικίας και κατάφωρης παραβίασης βασικών κανόνων της νομικής επιστήμης αλλά και της δημοκρατίας.
Για πρώτη ίσως φορά στην ιστορία της δικαιοσύνης επιβάλλεται ποινή και μάλιστα η εσχάτη, η οποία δε στηρίζεται πουθενά σε αποδείξεις αλλά μόνο σε κάποιες ενδείξεις, προερχόμενες από μια απλή έκθεση ανθρώπων της UEFA που αφορά κάποιους αγώνες πριν από 2 και 3 χρόνια και υποκλοπή τηλεφωνικών συνομιλιών, που ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν επιβεβαιώνουν εμπλοκή της ομάδας μας σε στημένα παιχνίδια.
Τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν την εσχάτη τιμωρία της ομάδας μας για δωροδοκία αλλά κανείς δεν μπορεί να αναφέρει, ποιόν δωροδόκησε η ομάδα του ολυμπιακού βόλου ; τι “δώρο” έδωσε ; κάτω από ποιες συνθήκες τελέστηκε δωροδοκία;
Φυσικά είναι προφανές ότι πρόκειται για μια άνωθεν επιβαλλόμενη και προειλημμένη πολιτική και στημένη απόφαση ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ που στόχο έχει μια επικοινωνιακή και άρα ψεύτικη εξυγίανση του ποδοσφαίρου με εύκολα θύματα.
Ξέρουμε ότι ενόχλησε πολλούς η άκρως επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας φέτος. Ξέρουμε ότι ενόχλησε πολλούς το γεγονός ότι μια ομάδα από την περιφέρεια που από την πρώτη χρονιά ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, κέρδισε επάξια στους αγωνιστικούς χώρους την έξοδο της στην Ευρώπη και έκανε μεγάλες νίκες κόντρα σε ισχυρές ομάδες της Αθήνας και όχι μόνο. Δεν μπορούσαμε όμως να φανταστούμε ότι η “τιμωρία” μας από το αθηναϊκό κατεστημένο, από αυτούς που τόσα χρόνια ανέχονται και καλλιεργούσαν την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήταν να προσπαθούν να εξοντώσουν την ομάδας μας.
Δεν θα το πετύχουν όμως. Πιστεύουμε ότι στη διαδικασία της έφεσης θα λειτουργήσει η δικαιοσύνη και τα πραγματικά στοιχεία που υπάρχουν θα ληφθούν υπόψη και ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα. 
Όλα αυτά όμως να ξέρετε κύριοι της κυβέρνησης, Γερουλάνε και Νικητιάδη, που δώσατε την εντολή για την τιμωρία του Ολυμπιακού Βόλου, θα τα βρείτε μπροστά σας.
Όσο για τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον κ. Αγοραστό , τον φανατικό οπαδό της ένωσης Λαρίσης , απλά να τον ενημερώσουμε πως στο Βόλο είναι ανεπιθύμητος και δεν έχει καμία θέση στη πόλης μας , και τα υπόλοιπα μπάνια του να τα κάνει στη βελίκα και στον πλαταμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: