Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

"Καταντάει γελοίο..."

Σκληρή ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται κατά πάντων εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, με αφορμή την απόφαση για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League.
"Καταντάει γελοίο..."
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:
"Για όσους ακόμη ονειρεύονται ένα νομικό πολιτισμό που τηρεί απαρέγκλιτα την νομιμότητα των αποδείξεων… Για όσους ακόμη ονειρεύονται ότι καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα, όπως η δωροδοκία και το στοίχημα κάπου, έστω και σαν υστερόγραφο, θα πρέπει να αναφέρουν τα δώρα και τα συγκεκριμένα περιουσιακά οφέλη του υπαιτίου για τα προσχήματα, έστω…
Για όσους ακόμη ονειρεύονται ότι στον ελληνικό αθλητισμό συγχωρείται σε μια επαρχιακή ομάδα το δικαίωμα στην αγωνιστική υπέρβαση και ένα σκίρτημα χαράς στα πρώτα της ταξίδια, εκτός συνόρων…
Για όσους ακόμη ονειρεύονται και δεν θέλουν να ξυπνήσουν πέντε η ώρα τα χαράματα για να ζήσουν ένα εφιάλτη, μια ομάδα να στιγματίζεται ανεπανόρθωτα, να ταπεινώνεται, με αποδείξεις, όπως καφενειακού επιπέδου συζητήσεις μεταξύ αγνώστων, εικοτολογίες και προκατειλημμένες εκτιμήσεις, αλλά σύμφωνα με τις αρχές της Δίκαιης Δίκης και της αναζήτησης της ουσιαστικής Αλήθειας. Τότε ναι, κάθε ποινή δεκτή.

Γι' αυτούς τους λίγους ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει τη μάχη του μέχρι τέλους.
Γιατί τα παραπάνω δεν είναι μόνο όνειρα, αλλά και η ταυτότητα μιας κοινωνίας που θέλει να ευνομείται
Παρακαλούνται οι ηττηθέντες εντός των αγωνιστικών χώρων, αλλά, κατά δήλωση τους, άμεμπτοι, να μην συνωθούνται εντός του διαδρόμου… Καταντάει γελοίο.

Τέλος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ προσκαλεί σε σύσκεψη όλους τους φορείς, αύριο Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011 και ώρα 14:00 στο Δημαρχείο Βόλου (αίθουσα εκδηλώσεων) σχετικά με το μέλλον της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: