Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Κέρδισε χρόνο για να κερδίσει χρήμα!

Σε μερικά πράγματα μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Και ειδικά μήνα Ιούλιο! Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, πήρε ένα αποτέλεσμα που μπορεί να του δώσει την πρόκριση. Κι αυτό μετράει πάνω απ’ όλα.
Κέρδισε χρόνο για να κερδίσει χρήμα!
Ότι κρατάει το εισιτήριο στα χέρια του. Κι ας δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος. Ισοπαλία με γκολ είναι ό,τι πρέπει για την ρεβάνς.

Κανείς δεν περίμενε ότι ο Παναθηναϊκός, με τα τόσα προβλήματα σε όλα τα επίπεδα, θα παρουσιαζόταν τούρμπο κόντρα στην πιο έτοιμη και δουλεμένη Οντένσε. Αυτό που ήλπιζαν μέσα στην ομάδα ήταν να πάρει ένα αποτέλεσμα που να τον φέρνει πιο κοντά στα πλέι-οφ, έτσι ώστε στον επαναληπτικό να μπορέσει να κάνει το καθήκον του.

Και πράγματι έτσι έγινε. Το ότι υπήρχαν και σημάδια προβληματισμού είναι δεδομένο. Όπως, βέβαια, φάνηκαν και κάποια καλά στοιχεία. Και η εικόνα του ήταν πολύ καλύτερη από τα φιλικά. Όταν, λοιπόν, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν καταφέρνεις να φύγεις με το 1-1 και παραλίγο στο φινάλε να πάρεις και τη νίκη, τότε σίγουρα έχεις πετύχει τον στόχο σου σαφέστατα. Σκάσανε, δηλαδή, κάποια χαμόγελα στο πράσινο στρατόπεδα. Είχε και κυκλοφορία της μπάλας, είχε και τρεξίματα για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πήρε και μια ισοπαλία πρόκρισης…

Για τον Παναθηναϊκό τα πράγματα δεν θα είναι ρόδινα. Αυτό το ξέρουν στην Παιανία καλύτερα απ’ όλους. Η χρονιά μόλις τώρα ξεκίνησε κι έχει πολύ δρόμο για να βελτιωθεί και να πατήσει καλύτερα στα πόδια του. Το ποδαρικό, όμως, ήταν με το δεξί. Μην ξεχνάμε ότι το θέμα δεν είμαι μόνο αγωνιστικό ή ηθικό. Είναι και οικονομικό, αφού τα ταμεία διψάνε για ζεστό χρήμα από διεθνείς αγώνες και προκρίσεις. Και ο Παναθηναϊκός, εκτός απ’ όλα τα άλλα, κερδίζει και χρόνο, αφού στον επαναληπτικό μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα πιο έτοιμος.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: