Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Στη Football League Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλας

Τον υποβιβασμό Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας ανακοίνωσε λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/07) η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο με τα «στημένα». Παράλληλα τιμωρούνται με πρόστιμο 300.000 ευρώ, ενώ απαγορεύεται στους Αχιλλέα Μπέο και Μάκη Ψωμιάδη οποιαδήποτε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο εφ’ όρου ζωής και πρόστιμο 90.000 ευρώ.

Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε έφεση και εφόσον το κάνουν μέσα στο 48ωρο δεν αποκλείεται έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας να έχουμε και οριστική απόφαση.

Όσον αφορά την ευρωπαϊκή παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου, η αναμέτρηση με την Ντιφερντάνζ θα γίνει κανονικά την Πέμπτη (28/07, 21:00), παρότι με την ποινή που του επιβάλλεται προβλέπεται αποβολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η UEFA περίμενε αυτή την απόφαση, ωστόσο αναμένεται να περιμένει και αυτή της επιτροπής εφέσεων, ώστε να τελεσιδικήσει  η υπόθεση και μετά να προχωρήσει σε κυρώσεις, οπότε είναι πολύ πιθανό να γίνει και ο επαναληπτικός του ζευγαριού για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: