Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Τελειωμένη υπόθεση η είσοδος των επενδυτών

Οριστική και σχεδόν τελειωμένη υπόθεση θα πρέπει να θεωρείται η είσοδος των νέων επενδυτών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την προχθεσινή συνάντηση και τελική τους συναπόφαση η οποία έγινε άλλωστε γνωστή με το λιτό δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε το βράδυ.
Οι κ. Βασίλης Φλωρίδης και Γιώργος Σαχπατζίδης είναι κυριολεκτικά επί θύραις στην ΠΑΕ και από αύριο αναμένονται τα τυπικά και τελικά διαδικαστικά για την επισημοποίηση της εισόδου τους στο μετοχικό κεφάλαιο και την σύνθεση του δ.σ.
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης έχοντας διεκπεραιώσει αυτή την υπόθεση με τον πιο θετικό τρόπο, έφυγε χθες το μεσημέρι μέσω Βουδαπέστης στο Οσλο και το τυπικό τέλος της προβλεφθείσας (από το «Μ») συμφωνίας, επισπεύδει και την αναζωογόνηση των οικονομικών της ομάδας.
Είναι χαρακτηριστικό πως ο Βασίλης Φλωρίδης, έδωσε εντολή να αναζητηθεί κατοικία για να εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη ώστε να παρακολουθεί εκτενέστερα τα όσα απασχολούν την ΠΑΕ αλλά και για να προχωρήσει τις εξελίξεις στον βαθμό που τον αφορούν αυτόν και την ΠΑΕ.
Είναι πιθανό πως σύντομα θα γίνει και αναδιάρθρωση του δ.σ. της ομάδας με την είσοδο του κ. Φλωρίδη στην θέση του προέδρου και του διευθυνοντος συμβούλου αλλά και των δυο υιών του κ. Σαχπατζίδη σε θέσεις συμβούλων.
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης όπως και ο Ζήσης Βρύζας θα λειτουργήσουν σύμφωνα με το διάγραμμα από τις θέσεις των δυο αντιπροέδρων, με τον τελευταίο να έχει πάντα τα ίδια καθήκοντα στην επίβλεψη και επιστασία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ετσι με την ολοκλήρωση αυτής της συμφωνίας και την επικύρωση της, είναι πλέον ορατή η πραγματοποίηση μιάς η δυο μεταγραφικών κινήσεων ώστε να καλυφθούν κενά και αδυναμίες της ομάδας. Συνεπώς μπορεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ να αναμένει πλέον τις ενισχύσεις αυτές είτε στο πρόσωπο του Γάλλου Μποκανί, είτε στην επιλογή του Ρουμάνου μέσου Ελεκ όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας στο σημερινό της φύλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: