Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Χθες είχαμε αρκετές εκπλήξεις στα προκριματικά του Champions League. Δεν τα πήγαμε καλά αφού πέρασαν μόνο 1 από τις 3 επιλογές μας. 

Για τον Παναθηναϊκό έχω να πω ότι παρόλο που δεν μας έπεισε αγωνιστικά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία απέναντι σε μια ομάδα που κατά την γνώμη μου ήταν χειρότερη του Ατρομήτου και ενώ ήταν πιο έτοιμη αγωνιστικά.

Για το άλλο παιχνίδι Λιλ-Μαρσέϊγ ενώ πήγαινε καλά μέχρι το 70ο λεπτό (2-0) ξαφνικά μπήκαν 7(!!) γκολ σε 25 λεπτά!! από 2 ομάδες που πέρυσι φημίζονταν για τις σφιχτές τους άμυνες (τυχαίο;). Δεν προσπαθώ να υπονοήσω τίποτα αλλά στο στοίχημα πολλές φορές πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και άλλοι παράγοντες.

Τα σημερινά ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League φαίνονται εύκολα κυρίως λόγω αποδόσεων αλλά πιστεύω ότι οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν. Θα ασχοληθούμε με 3 ματσάκια. Για το Βαλερένγκα-ΠΑΟΚ και ενώ το πίστευα για 1 άλλαξα γνώμη λόγω των τελευταίων γεγονότων τόσο με τα τραγικά γεγονότα στο Όσλο όσο και με τα γεγονότα στα διοικητικά του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι η ψυχολογία θα παίξει μεγάλο ρόλο. Θα αποφύγω λοιπόν το σημείο.  Για το ματς Ντίφερντανζ-Ολυμπιακός Βόλου και ενώ έχουν φαβορί τον Βόλο μετά τα τελευταίο συμβάν με την απόφαση του υποβιβασμού θα αποφύγω το σημείο. Δεν έχει άλλωστε και η GoalBet το συγκεκριμένο αγώνα. Για όσους θα παίξουν στον ΟΠΑΠ τον συγκεκριμένο αγώνα επειδή τον δίνει με Χάντικαπ +1 υπέρ γηπεδούχου θα πρότεινα 1Χ (διπλή επιλογή) που δίνει 2,62. Για τον αγώνα Ομόνοια-Ντεν Χααγκ και βάζουν και δέχονται γκολ. Ομοίως για το παιχνίδι Γιουνγκ Μποϊς-Βέστερλο. 
Avanti να δούμε τι έχουμε:

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΠΑΟΚ  G/G (1,80) Ή Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ(1,95)
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΒΕΣΤΕΡΛΟ  G/G(1,85)
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ  G/G (1,50)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη φώτο Alessia Marcuzzi)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: