Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Στα "χαρακώματα" Μπουτάρης και Ηρακλής... (BINTEO)

Μήνυση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, κατέθεσαν οι διοικούντες του Ηρακλή, εξαιτίας των όσων προσβλητικών για τον σύλλογο είπε ο κ.Μπουτάρης στο πάρτυ μασκέ που διοργάνωσε ο δημοτικός του συνδιασμός στις 18/2 και καταγράφηκαν σε βίντεο.
Στα "χαρακώματα" Μπουτάρης και Ηρακλής... (BINTEO)
Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη και του ΤΑΠ Ηρακλής, Γιώργος Μανίκας, βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου και εκπροσωπώντας τον σύλλογο, κατέθεσε μήνυση εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, δόθηκε η εντολή στο νομικό επιτελείο της ομάδας να ετοιμάσει και τα έγγραφα για την κατάθεση αγωγής, με την πλευρά του Ηρακλή να ζητάει μία μεγάλη οικονομική αποζημίωση.
Αναλυτικά τα όσα ακούγονται να λέει ο κ.Μπουτάρης:
"…μου λέει κάτι να κάνουμε για την ομάδα και του λέω ποια ομάδα ρε φίλε, τους αλήτες; Διότι ο Ηρακλής, δεν είναι πια ομάδα, πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι. Ζητώ συγνώμη που παραφέρθηκα, αλλά δεν αλλάζω γνώμη και επειδή και επανειλλημένα έχει τεθεί στο διοικητικό συμβούλιο από κάτι άλλους χαζούς (σ.σ. προφανώς εννοεί θέμα) για τον Ηρακλή, δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Δήμος Θεσσαλονίκης, να στηρίξει την προσπάθεια οποιασδήποτε επαγγελματικής, ομάδας. Είναι ανώνυμη εταιρεία και ας κάνει ότι θέλει. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση -και παρακαλώ πολύ τους αντίστοιχους με τον χοντροκέφαλο του οποίου του ζήτησα συγνώμη- να το έχουν το νου τους", είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Πηγή: bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: