Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Θολώνουν τα νερά με τον βουλευτή!!

Θα μας τρελάνουν όλους! Κι ενώ έλεγαν επίσημα ότι βουλευτής έβγαλε έξω ένα εκατομμύριο ευρώ, κάτι συνέβη τελευταία στιγμή και λένε πλέον ότι είναι συγγενής βουλευτή!
Θολώνουν τα νερά με τον βουλευτή!

Εδώ και ημέρες, πρώτο θέμα στην εσωτερική ειδησεογραφία είναι η αποκάλυψη ότι βουλευτής έβγαλε στο εξωτερικό ένα εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που η πατρίδα περνούσε δύσκολες ώρες και η κυβέρνηση ζητούσε από τους πολίτες να μην τραβάνε τα χρήματα από τις τράπεζες...
Κι ενώ όλοι περίμεναν την αποκάλυψη του ονόματος του βουλευτή τελικά ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Διαφάνειας και Θεσμών της, αποκάλυψε ότι είναι συγγενής βουλευτή, την ώρα που στη Βουλή κορυφωνόταν η συζήτηση στα πηγαδάκια για τον βουλευτή με αθλητική προέλευση που έβγαλε το ένα εκατομμύριο έξω, όπως σας αποκάλυψε και το gazzetta.gr που τελικά δικαιώθηκε, καθώς ανακοινώθηκε ότι είναι ο σύζυγος της Ντόρας, Ισίδωρος Κούβελος.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Κούβελος είναι πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και φίλος του Ολυμπιακού, δίνοντας συχνά το «παρών» στους αγώνες στο Καραϊσκάκη. Παράλληλα (αν και πλέον ίσως λόγω αυτής της εξέλιξης υπάρξουν αλλαγές) θα είναι και ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο!
«Μέγα φιάσκο»
Μάλιστα η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν αυτή που ανακοίνωσε - ότι όπως ενημερώθηκε από τον , είναι ο σύζυγος της είναι αυτός που έβγαλε τα χρήματα έξω. Για φιάσκο μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη που δήλωσε ότι είναι επιχειρηματική δραστηριότητα της συζύγου της για αγορά πλοίου! Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, τα χρήματα προέκυψαν από ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ και στη συνέχεια μέσω εμβάσματος της ΤτΕ εστάλησαν στο Λονδίνο για την αγορά πλοίου, την οποία προτίθεται να κάνει ο κ. Κούβελος.
«Είναι απαράδεκτο, μία επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου μου για την αγορά πλοίου, να συνδέεται με την πολιτική μου δραστηριότητα και να υπάρχει αυτή η σπίλωση» τόνισε η κυρία Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Είναι φιάσκο, που μπορεί να έγινε εσκεμμένα. Πριν από μισή ώρα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον κ. Αργύρη, ο οποίος με ρώτησε για ένα έμβασμα του συζύγου μου στο Λονδίνο στις 3 Μαρτίου.
Το έμβασμα αυτό, το οποίο προέρχεται από μετοχές οι οποίες υπήρχαν στην Αμερική, οι οποίες ρευστοποιήθηκαν και πέρασαν μέσω τραπέζης στην Ελλάδα, έφυγαν για αγορά πλοίου στο Λονδίνο. Μια απίστευτη φαρσοκωμωδια την οποία κι εγώ πίστεψα, μεταβλήθηκε σε μια επιχειρηματική δραστηριότητα του άνδρα μου η οποία είναι καταγεγραμμένη στο πόθεν έσχες του».
Θα πρέπει να τονιστεί πάντως ότι το φιάσκο αφορά και όλο τον πολιτικό, αλλά και... ενημερωμένο δημοσιογραφικό κόσμο που όλες αυτές τις ημέρες θεωρούσε πως πρόκειται για κάποιον βουλευτή κάτι που όπως αποδεικνύεται δεν ισχύει τελικά! Σαφώς και είναι όμως μεγάλη γκέλα της ίδιας της επιτροπής διαφάνειας του ελληνικού κοινοβουλίου!
 πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: