Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Μπαίνουν τα λεφτά της εφορίας!!

Άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ οι πρώτες 650.000 ευρώ, περίπου, από τη διευκόλυνση του Άραβα.
Μπαίνουν τα λεφτά της εφορίας
Την Τετάρτη το απόγευμα, μετά τις 5, θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ όπου θα βρίσκεται για πρώτη φορά ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ο Χάρης Οικονομόπουλος.
Ο νομικός θα εξηγήσει στους μετόχους τα δεδομένα για τα 2 εκατ. ευρώ που προτίθεται να καταβάλλει στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ως διευκόλυνση ο Σαουδάραβας Αλ Σουντάιρι.
Εφόσον από τα λεγόμενά του πειστούν τα μέλη του Δ.Σ. θα επικυρωθεί η σύμβαση και θα μπουν τα χρήματα στην ΠΑΕ. Αρχικά πάντως υπολογίζεται πως θα μπουν περίπου 650.000 ευρώ. Χρήματα που θα δεσμεύονται να επιστραφούν από το υπόλοιπο ποσό που έχει να λαμβάνει η ΑΕΚ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της τρέχουσας σεζόν.
Από αυτές τις 650.000 ευρώ, που επείγουν, θα δοθούν (όπως έχουμε ξαναγράψει) άμεσα στην εφορία ώστε η ΑΕΚ να αποκτήσει ξανά φορολογική ενημερότητα και να σφραγίσει εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ό,τι περισσέψει από το παραπάνω ποσό θα πληρωθούν οι υπάλληλοι και θα δοθεί έναντι των οφειλών προς τους παίκτες.
Εννοείται, ότι καλούνται ακόμα οι μέτοχοι να συνδράμουν οικονομικά, διότι με αυτά τα χρήματα η ΑΕΚ σε καμία περίπτωση δεν σώζεται. Οι μέτοχοι πάντως συνεχίζουν, μετά από τόσο καιρό, κι ενώ όλοι γνωρίζουν την τραγική οικονομική κατάσταση στην ομάδα που κινδυνεύει να μη λάβει την αδειοδότηση, να παίζουν την... κολοκυθιά.
Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα αποφασίστηκε πρώτα να καλυφθεί η εφορία, πρώτα να εξασφαλίσει η ομάδα το δικαίωμα να τυπώσει εισιτήρια κι έπειτα να σκεφτεί και να ακολουθήσει τρόπους προκειμένου να προσελκύσει κόσμο στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (11/3).
Θυμίζουμε πως σκοπός είναι αρχικά να υπάρξει γενική είσοδος 10 ευρώ , αλλά και να γίνει πρόταση για παρουσία και οπαδών του Παναθηναϊκού στο Στάδιο.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: