Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Αβέβαιο το μέλλον του Βίλας-Μπόας!!

Αβέβαιο το μέλλον του Βίλας-Μπόας
Πλήρη επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί στην Τσέλσι φαίνεται να έχει ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, με τον Πορτογάλο τεχνικό να παραδέχεται ότι δεν είναι σίγουρο ότι χαίρει της εμπιστοσύνης του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Ανοιχτό το θέμα της παραμονής του, τι λέει για τις μεταγραφές, γιατί δεν του αρέσει η …Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Αντρέ Βίλας-Μπόας παραδέχεται δημόσια ότι το μέλλον του στην ομάδα δεν είναι σίγουρο, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα τόνιζε σε όλους τους τόνους ότι δεν φοβάται για τη θέση του.

Πλέον, δεν μπορεί να είναι «σίγουρος ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς» δεν θα τον απολύσει, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι «είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επαναληφθεί ότι και με τον Κάρλο Αντσελότι», να αποχωρήσει από την ομάδα, λίγο πριν το τέλος της σεζόν.

«Τώρα είμαστε στο ίδιο σημείο με πέρυσι. Είναι σαν φωτοτυπία η κατάσταση. Ακριβώς ίδια θέση, ίδιες συνθήκες. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι έχουμε έναν λιγότερο έμπειρο προπονητή. Ξέρω ότι έχουμε τα χειρότερα αποτελέσματα επί εποχής Αμπράμοβιτς και ότι αυτό τον έκανε να χάσει την εμπιστοσύνη του, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να δούμε τι θα αλλάξει», συμπλήρωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του και αναφέρθηκε στις επιλογές που έχει ο Ρώσος μεγιστάνας: «Είτε θα συνεχίσει το πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του, είτε θα κάνει ότι έκανε και τα άλλα χρόνια. Θα διώξει τον προπονητή. Εξαρτάται από το πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος την τωρινή κατάσταση».
Έρχονται αποχωρήσεις
Παρά το γεγονός ότι το μέλλον του στο Λονδίνο είναι αβέβαιο, ο Βίλας-Μπόας αποκάλυψε ότι σε περίπτωση που μείνει οι Φλοράν Μαλουντά και Σαλομόν Καλού θα είναι μέσα στους παίκτες που θα αποχωρήσουν, ενώ μίλησε και για τους μεταγραφικούς του στόχους. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην Πόρτο, το ερχόμενο καλοκαίρι.
Και …ποια Σίτι;
Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, να δείχνει αξιοζήλευτη σταθερότητα και να αποδίδει θεαματικό ποδόσφαιρο, ωστόσο ο Αντρέ Βίλας-Μπόας δεν φαίνεται να συγκινείται.  «Δεν είμαι οπαδός της Τσέλσι, είμαι ο προπονητής της. Άρα πρέπει να βρω τι ταιριάζει στην ομάδα και αυτό δεν είναι αυτό που κάνει η Σίτι. Αρνούμαι να χτίσω μια ομάδα σαν αυτή, δεν μου αρέσει ο τρόπος της, δεν μου αρέσουν τα στάνταρ της. Η Σίτι είναι ιταλική ομάδα, ακολουθεί αυτό τον τρόπο παιχνιδιού».

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: