Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζει τα ραντεβού ο Βρύζας!!

Συνεχίζει τα ραντεβού ο Βρύζας
Λύσεις στο οικονομικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ ψάχνει ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος έχει ένα γεμάτο δεκαήμερο.

Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και οι συνεργάτους του προσπαθούν να βρουν ρευστό, αφού τα έσοδα έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι περισσότερα τα έξοδα.

Ταυτόχρονα, όμως, η ομάδα πρέπει να παραμείνει ανταγωνιστική. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι συγκεκριμένο, όμως η επίσημη ενημέρωση θα γίνει την επόμενη Δευτέρα (05/03).

Όπως έχει γίνει γνωστό, εκείνη την ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση του «Δικεφάλου του Βορρά» και εκεί ο Βρύζας θα ενημερώσει για την ακριβή οικονομική κατάσταση τους μετόχους.

Πριν από την Γ.Σ. ο παλαίμαχος επιθετικός θα επιδιώξει συνάντηση με κυβερνητικούς παράγοντες (ακόμη και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο) έτσι ώστε να συζητηθεί επίσημα η χορηγία του ΟΠΑΠ αλλά και η φορολόγηση των ΠΑΕ με ποσοστό που δημιουργεί πολλαπλάσια προβλήματα.

Όλα αυτά τα προβλήματα καθυστερούν τις αποφάσεις την ομάδα και το πλάνο της επόμενης σεζόν.

* Στις προπονήσεις επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και ξεκινούν την προετοιμασία για τον αγώνα (04/03) με τον Παναθηναϊκό. Ο Λάζλο Μπόλονι δεν υπολογίζει τους Ελληνες διεθνείς (σε άνδρες και Ελπίδες) αλλά και τον Λαζάρ που είναι στην Ρουμανία. Οι Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Σταφυλίδης, Αποστολόπουλος και Γιάννου ενσωματώνονται στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και θα επιστρέψουν την Πέμπτη.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: