Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Μέσι: «Ποτέ σε ανταγωνιστές, για πάντα στην Μπαρτσελόνα»

Μέσι: «Ποτέ σε ανταγωνιστές, για πάντα στην Μπαρτσελόνα»
Αιώνια πίστη στην Μπαρτσελόνα ορκίστηκε ο Λιονέλ Μέσι. Απαντώντας σε ερωτήσεις αναγνωστών της Sport, ο Αργεντινός σούπερ σταρ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει ακόμη και μετά το τέλος της καριέρας του στην ομάδα της καρδιάς του.

«Η Μπαρτσελόνα μού έχει δώσει τα πάντα. Μεγάλωσα σε αυτό το σύλλογο και δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να πάω σε ανταγωνιστική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι», απάντησε σε φίλαθλο που τον ρώτησε αν θα πήγαινε στη Ρεάλ εφόσον του πρόσφερε περισσότερα χρήματα. Όσο για το αν θα ήθελε να παραμείνει κοντά στην «Μπάρτσα» από άλλο πόστο όταν κρεμάσει τα παπούτσια του, είπε: «Μόνο ο Θεός ξέρει τι θα κάνω όταν τελειώσω την καριέρα μου. Θα ήθελα όμως να παραμείνω κοντά στην ομάδα που αγαπώ».

Για το ενδεχόμενο ο Τσάβι να γίνει προπονητής της Μπαρτσελόνα κάποια μέρα, ο «Λέο» δήλωσε: «Ο Τσάβι έχει πολλά να προσφέρει ακόμη στο ποδόσφαιρο. Έχει τρομερή ποιότητα και είναι παίκτης-κλειδί για μας. Εύχομαι να παίζουμε μαζί για πολύ καιρό ακόμη. Αν θέλει να γίνει προπονητής κάποια μέρα, θα είναι καλό. Είναι έξυπνος και ξέρει καλά το ποδόσφαιρο».

Τέλος, μίλησε για τις αντιδράσεις λατρείας του κόσμου απέναντί του: «Η συμπεριφορά του κόσμου απέναντί μου είναι πολύ όμορφη. Βλέποντας την αγάπη του κόσμου νιώθω ευτυχισμένος. Το πιο παράξενο περιστατικό μού είχε τύχει στη Βενεζουέλα για το Κόπα Αμέρικα, όταν μια κοπέλα έπεσε μπροστά μου για να με αγκαλιάσει. Φοβήθηκα και προσπάθησα να τη βοηθήσω να σηκωθεί, αλλά ευτυχώς δεν είχε χτυπήσει».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: