Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

«Παρακολουθούμε τον Μιραλάς αλλά...»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρακολουθεί τον Κέβιν Μιραλάς, όπως δήλωσε άνθρωπός της στο gazzetta.gr, ωστόσο δεν επιβεβαίωσε σε καμία των περιπτώσεων το εάν έχει κατατεθεί ή όχι επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό.
«Παρακολουθούμε τον Μιραλάς αλλά...»
Επιβεβαίωσαν ότι κοιτάζουν την περίπτωσή του
Εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μιλώντας στο gazzetta.gr τόνισε αρχικά για το θέμα Μιραλάς ότι «είναι αλήθεια ότι τον παρακολουθούμε. Είναι μέσα στους εκατοντάδες παίκτες που βλέπουμε. Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω».
Στην συνέχεια υπογράμμισε πως «δεν μπορώ όμως να επιβεβαιώσω σε καμία περίπτωσεων ότι καταθέσαμε πρόταση και μάλιστα επίσημη στον Ολυμπιακό για την αγορά του παίκτη». Τέλος σχετικά με τα νούμερα που είδαν το φως της δημοσιότητας υποστήριξε: «Πάντα στην Ρωσία τα νούμερα διαφέρουν από την πραγματικότητα. Αυτό σας το λέω για να το ξέρετε. Προσωπικά δεν έχω γνώση ότι καταθέσαμε επίσημη πρόταση».
Ο Κέβιν Μιραλάς πάντως βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο της Κρήτης για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Βελγίου με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μάλιστα ο άσος του Ολυμπιακού επέλεξε να μην κάνει κάποια δήλωση στην άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο της πόλης. Ο ίδιος στην παρούσα φάση είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με το Βέλγιο αλλά και τον Ολυμπιακό.
«Είναι λογικό να έχει προσφορές»
Απο μεριάς του Ολυμπιακού αυτό που ειπώθηκε για το ζήτημα είναι ότι «ο Μιραλάς έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Είναι λογικό να έχει προσφορές και προτάσεις από όλη την Ευρώπη».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: