Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

«Θα φύγω μόνο αν...»

«Θα φύγω μόνο αν...»
Αποκαλυπτικός ο Κέβιν Μιραλάς σε συνέντευξή του στη βελγική «Derniere Heure». «Υπήρχαν προτάσεις το χειμώνα, αλλά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να πάρει το πρωτάθλημα με μένα. Δεν ήθελα να φύγω στα μέσα της σεζόν. Αν φύγω, θα είναι για μία μεγαλύτερη αθλητική πρόκληση και τον Ιούνιο, από την μπροστινή πόρτα», τόνισε ο φορ των «ερυθρόλευκων». «Έκανα λάθη μικρότερος, αλλά πλέον ωρίμασα», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε για:

-τις προτάσεις που είχε το χειμώνα: «Θα μπορούσα να είχα πάει στη Ρωσία τον Ιανουάριο. Θα μπορούσα να είχα γίνει πλούσιος, αλλά θα ήταν καλό κάτι τέτοιο για την καριέρα μου; Δεν το πιστεύω αυτό. Δεν ήθελα να φύγω μεσούσης της περιόδου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν με αφήνει να φύγω. Θέλει να πάρει το πρωτάθλημα με μένα στην ομάδα».

-τους λόγους που παρέμεινε: «Υπήρχαν προτάσεις, αλλά έχω ακόμη στόχους να πετύχω με τον Ολυμπιακό. Κερδίζω καλά χρήματα στην Ελλάδα και αν φύγω, θα είναι επειδή υπάρχει μια μεγαλύτερη αθλητική πρόκληση».

-το λόγο που θα έφευγε: «Αν φύγω, θα είναι τον Ιούνιο και από την μπροστινή πόρτα. Θα είναι για να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Θα είναι για να αναζητήσω ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

-τα λάθη του παρελθόντος: «Δεν είμαι πλέον παιδάκι. Όταν ήμουν στη Σεντ Ετιέν τα θαλάσσωσα. Έκανα λάθη και δεν το κρύβω. Όμως τότε μην ξεχνάμε πως ήμουν στα 20. Είμαι πιο ώριμος πλέον και όσα έγιναν μού άνοιξαν τα μάτια. Ο Λουίς Φαμπιάνο άρχισε την καριέρα του στη Ρεν και δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Πολλοί πίστευαν πως δεν ήταν παίκτης υψηλού επιπέδου. Όμως λίγα χρόνια μετά έγινε το αστέρι της Σεβίλλης και βασικός στην εθνική Βραζιλίας. Δεν πρέπει να κρίνεις κάποιον τόσο βιαστικά. Αν πάρω μεταγραφή, θα σημαίνει πως θα νιώθω έτοιμος και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να προσαρμοστώ γρήγορα και να πετύχω».

-το αν τον φοβίζει ότι ο Σισέ που διέπρεψε στην Ελλάδα απέτυχε στην Ιταλία: «Ο Σισέ χρησιμοποιήθηκε λανθασμένα στη Λάτσιο. Είναι καθαρόαιμος σέντερ φορ και τον έβαζαν να παίζει στα πλάγια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: