Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Τα σενάρια για το μέλλον του Σάντος!

Σύμφωνα με πληροφορίες η Σπόρτινγκ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Φερνάντο Σάντος για το καλοκαίρι. Τα τρελά σενάρια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό!
Τα σενάρια για το μέλλον του Σάντος!
Πρόσφατα ο Φερνάντο Σάντος άφησε να εννοηθεί πως θα κουνήσει μαντίλι στην Εθνική μας ομάδα με το τέλος του Euro 2012 που θα φιλοξενηθεί το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.
Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός είχε δηλώσει πως του λείπει η καθημερινή δουλειά και απ' ό,τι φαίνεται αυτή είναι διατεθειμένη να του την προσφέρει η Σπόρτινγκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Λισσαβόνας έχει ψηλά στη λίστα της τον άλλοτε προπονητή της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ και απ' ό,τι φαίνεται, έχει διάθεση ή πρόθεση να κινηθεί για την απόκτηση του, από τη στιγμή που έχει διαπιστώσει πως ο Σάντος δεν έχει διάθεση να συνεχίσει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004.
Βέβαια, ο έμπειρος προπονητής βρίσκεται στο μυαλό και άλλων ομάδων και οι Ιβηρες έχουν πάρει το μήνυμα αυτό και δεν αποκλείεται λίαν συντόμως να κινηθούν για τον Σάντος.
Να προχωρήσουν, δηλαδή, σε επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος για πολλούς θεωρείται βέβαιο πως θα απαντήσει οριστικά με το τέλος της περιπέτειας της Εθνικής μας ομάδας στο Euro.
Βρίσκεται ή δεν βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού
Το όνομα του Σάντος βρίσκεται ή δεν βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού; Αυτό είναι ένα ερώτημα που τίθεται τις τελευταίες ώρες από πολλούς με τις απαντήσεις να είναι διφορούμενες.
Από τη μία στον Πειραιά πιστεύουν και εκτιμούν πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πολλές πιθανότητες να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό παρότι το καλοκαίρι αρκετές ομάδες πρώτης γραμμής της Πριμέρα Ντιβισιόν θα αναζητούν προπονητή και έτσι δεν τίθεται θέμα, ενώ από την άλλη ακούγεται πως ο Ολυμπιακός, αν και εφόσον ψάξει προπονητή, θα ΄χει στη λίστα του αρκετά ψηλά τον Σάντος, αν και εφόσον φύγει ο Βάσκος.
Υφίσταται, όμως, και μία 3η άποψη πως ο Σάντος δεν θα εξεταστεί από τον Ολυμπιακό λόγω διαφοράς στη φιλοσοφία, αλλά και ελέω των πρόσφατων γεγονότων περί μεροληπτικής στάσης του Πορτογάλου προπονητή σε παίκτες του Παναθηναϊκού έναντι του Ολυμπιακού.
Κρύβεται και η ΑΕΚ;
Αφήστε δε που δεν αποκλείεται πίσω από την κουρτίνα να κρύβεται και η ΑΕΚ, αν και εφόσον ενεργοποιηθεί εκ νέου στα κοινά της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ ο Ντέμης Νικολαϊδης.
Με απλά λόγια να συμβεί ότι και το 2004, όταν με το που ανέλαβε ο Ντέμης πρόεδρος στην Ενωση, ήρθε ξανά στη χώρα μας ο Πορτογάλος τεχνικός και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αυτό το σενάριο, βέβαια, μοιάζει λίγο μακρινό, αλλά δεν είναι ανέφικτο.
Πηγή: Sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: