Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Αιχμές «Μπάρτσα» για τη διαιτησία!!

Αιχμές «Μπάρτσα» για τη διαιτησία
«Βέλη» εμμέσως πλην σαφώς για τη διαιτησία εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Βιγιαρουμπί, με αφορμή κάποια σφυρίγματα υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης στο χθεσινό ματς με τη Ράγιο Βαγεκάνο. Μάλιστα ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε πως «… δεν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα», κάτι που ερμηνεύτηκε ποικιλοτρόπως.

«Ο Πεπ έκανε ένα έξυπνο σχόλιο με δόση ειρωνείας. Ήθελε να πει ότι οι παίκτες μας είναι υποχρεωμένοι να παίζουν καλά σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουν γιατί στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες συνθήκες που θα εγγυώνται ότι ο καλύτερος θα κερδίζει», είπε ο Βιγιαρουμπί, αλλά έσπευσε να προσθέσει πως «… όσα λέω δεν σημαίνουν πως έχουμε παράπονα από τους διαιτητές».

Για το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι συμπλήρωσε κάρτες την ίδια αγωνιστική με τον σκληροτράχηλο Πέπε της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε: «Δεν είναι λογικό αυτό…».

Τέλος, κατέκρινε τη διοίκηση της Ρεάλ που δεν παραχωρεί το «Μπερναμπέου» για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπιλμπάο. «Το γεγονός ότι η Ρεάλ δεν δίνει το γήπεδό της είναι έλλειψη σεβασμού για τους φιλάθλους», τόνισε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: