Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ρονάλντο: «Δεν έχει σημασία το τακουνάκι» (video)

Ρονάλντο: «Δεν έχει σημασία το τακουνάκι» (video)
Οι τρεις βαθμοί και όχι το γκολ που έβαλε στον χθεσινό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Ράγιο Βαγεκάνο μετρούν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μίλησε στη μεικτή ζώνη μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός κατάφερε να πετύχει ένα υπέροχο τέρμα με τακουνάκι, όμως εκείνος τόνισε ότι σημασία έχει η νίκη της «βασίλισσα» απέναντι σε έναν δύσκολο - όπως αποδείχθηκε - αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς παίκτη μετά το τέλος του ματς

Ποια είναι η άποψή σου για το ματς με τη Ράγιο Βαγεκάνο;

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ράγιο έπαιξε καλά, έκανε ένα σπουδαίο ματς και μας δυσκόλεψε αρκετά. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν τυχερή σε έναν αγώνα που ήταν πολύ κλειστός. Ήμασταν τυχεροί που καταφέραμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε πολύ περήφανοι για τη δουλειά που κάναμε».

Πώς κατάφερες να σουτάρεις με αυτό το υπέροχο τακουνάκι;

«Το γκολ βγήκε καλά. Κανείς δεν περίμενε πως μπορεί να γίνει αυτό. Κατάφερα να βάλω ένα υπέροχο γκολ και βοήθησα στη νίκη της ομάδας. Μίλησα με τον Χοέλ και μου είπε ότι δεν μπόρεσε να δει την μπάλα, επειδή υπήρχαν πολλοί παίκτες μπροστά του και έτσι ήρθε αυτό το γκολ. Με συνεχάρη για αυτό».

Ήταν το καλύτερο γκολ της καριέρας σου;

«Έχω πετύχει αρκετά γκολ. Δεν ξέρω αν ήταν από τα καλύτερα της καριέρας μου. Χρειάζεται να το δω ξανά στην τηλεόραση για να σχηματίσω μία γνώμη. Προτιμώ να μην μιλήσουμε για το γκολ. Το σημαντικότερο για εμάς είναι οι τρεις βαθμοί και πώς παλέψαμε μία ομάδα που μας δυσκόλεψε αρκετά».

Δείτε το σχετικό βίντεο

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: