Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Με οπαδούς και των δυο το ΑΕΚ – ΠΑΟ;

Είναι δεδομένο ότι ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Χάρης Οικονομόπουλος εννοεί αυτό που λέει. Και τι είπε; Διαβάστε:
Με οπαδούς και των δυο το ΑΕΚ – ΠΑΟ;
«Έχουμε καλέσει ήδη τη διοίκηση του ΠΑΟ και τους μετόχους που θέλουν να έρθουν στο ντέρμπι. Αν είναι εφικτό, ναι θα έρθουν και οπαδοί του ΠΑΟ. Και αυτό ισχύει για κάθε εντός έδρας αγώνα μέχρι το τέλος της σεζόν. Όταν όλοι πνιγόμαστε, πρέπει να συνεννοούμαστε για τα απλά θέματα».

Όλοι, όμως, ξέρουμε ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να συμφωνήσει και η αστυνομία. Η οποία κατά 99.9% θα πει «όχι».
Στην ΑΕΚ καλοβλέπουν το ενδεχόμενο να δώσουν το παρών και φίλοι του ΠΑΟ, αφού αυτό θα γεμίσει τα ταμεία της Ένωσης ακόμα περισσότερο.

Σίγουρα, και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού γουστάρουν να πάνε στο παιχνίδι με την Ένωση, αφού το ματς είναι καθοριστικό για τους πράσινους.
Δεν φτάνει, όμως, η καλή θέληση της μιας και της άλλης πλευράς. Εδώ, δηλαδή, η αστυνομία με την Πολιτεία αναβάλανε δυο φορές ένα παιχνίδι (ΑΕΚ – ΟΦΗ), που ήταν να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Είναι δυνατόν να πούνε «ναι» σε ένα ντέρμπι; Και το λέμε αυτό επειδή αν πάνε οπαδοί και των δυο ομάδων, τότε το ΟΑΚΑ θα έχει πολύ κόσμο.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε… Μεσαίωνα. Είναι τέτοιο το κλίμα στο ποδόσφαιρό μας που ακόμα κι αν συμφωνούν δυο ομάδες να έχουν οπαδούς, δεν θα γίνει πραγματικότητα κάτι τέτοιο. Τα επανειλημμένα φαινόμενα βίας, αλλά και η ανασφάλεια κράτους και αρμόδιων αρχών έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό πλαίσιο, στο οποίο θεωρείται αδιανόητο το πλέον φυσιολογικό. Να υπάρχουν, δηλαδή, θεατές και των δυο ομάδων σε ένα γήπεδο.

Θα ήταν όλα ΟΚ αν υπήρχαν οπαδοί και της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, όπως και σ’ όλα τα υπόλοιπα ντέρμπι του πρωταθλήματος. Είναι χλωμό, όμως. Πολύ χλωμό… Δυστυχώς!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: