Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Νεοφυτίδης: «Ελλάδα δεν θα γίνουμε»

Νεοφυτίδης: «Ελλάδα δεν θα γίνουμε»
«Ελλάδα δεν θα γίνουμε, έχουμε ένα επίπεδο και θα το κρατήσουμε»… Με τον τρόπο αυτό ο Σπύρος Νεοφυτίδης, πρόεδρος του Παγκύπριου συνδέσμου ποδοσφαιριστών, σχολίασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 το περιστατικό που έγινε γνωστό για απειλή κατά της ζωής του Σέζαρ Κάστρο στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. «Το θέμα έχει πάει στη δικαιοσύνη. Ελπίζουμε να δικαιωθεί ο παίκτης».

Τα σημαντικότερα από όσα είπε ο Σπύρος Νεοφυτίδης, πρόεδρος του Παγκύπριου συνδέσμου ποδοσφαιριστών στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

-Για το περιστατικό με τον Σέζαρ Κάστρο:

«Για τα κυπριακά δεδομένα το περιστατικό αυτό είναι πρωτοφανές. Γνωρίζουμε ότι υπήρχε πίεση σε κάποια περιστατικά αλλά όχι σε τέτοια διάσταση. Μας εξέπληξε αρκετά και μας ανησυχεί.

Γνωρίζαμε περιστατικά όπως όλες τις ομάδες. Να πιέζουν κάποιοι αλλά όχι κι έτσι. Αυτό που έγινε όμως στην περίπτωση του Σέζαρ Κάστρο είναι άκρως απαράδεκτο.

Το περιστατικό έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και έχουμε απευθυνθεί και στην UEFA και στη FIFA. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί ο ποδοσφαιριστής.

Ίσως το κυπριακό πρωτάθλημα να περνάει τη χειρότερη περίοδο του. Πρόσφατα δημοσιεύματα μια λίστα με χρήματα που οφείλονται σε παίκτες. Ο σύνδεσμος είναι παρών, δίπλα στους ποδοσφαιριστές, φτάνει κι αυτοί να ενημερώνουν έγκαιρα για να μπορούμε να κάνουμε κάποιες ενέργειες.

Εμείς ενημερώσαμε την ομοσπονδία και από εκεί και πέρα πρέπει να αναλάβουν οι υπεύθυνοι τις ευθύνες τους.

Εμείς έπρεπε να φροντίσουμε για την ασφάλεια του ποδοσφαιριστή, μέχρι να φύγει από το νησί. Περιμένουμε να κληθούν κι άλλοι παράγοντες. Οι δικηγόροι μας περιμένουν στα γραφεία. Αυτή την στιγμή υπάρχει και μια συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου για το θέμα. Περιμένουμε να βρεθούν οι ένοχοι.

Ελλάδα δεν θα γίνουμε σε αυτό τον τομέα. Έχουμε ένα επίπεδο και δεν θα το χάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: