Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Βρέθηκε ο δράστης που πυροβόλησε οπαδό του ΠΑΟ!!

Βρέθηκε ο δράστης που πυροβόλησε οπαδό του Παναθηναϊκού σε συμπλοκές μεταξύ ROMA και εκδρομέων του "τριφυλλιού" στις αρχές του μήνα στο Πυρί Θηβών.
Βρέθηκε ο δράστης που πυροβόλησε οπαδό του ΠΑΟ
Θυμίζουμε ότι επρόκειτο για φίλους του Παναθηναϊκού που ταξίδευαν για να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας τους με τον Λεβαδειακό.
Σε βάρος του 34χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία ενώ γίνεται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:
"Εξιχνιάστηκε η υπόθεση πυροβολισμού εναντίον φιλάθλων ποδοσφαιρικής ομάδας
στις αρχές του μήνα, στο Πυρί Θηβών.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος με το κυνηγετικό του όπλο τραυμάτισε έναν 28χρονο φίλαθλο.
Εξιχνιάσθηκε προχθές (26-02-2012), από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, η υπόθεση πυροβολισμού εναντίον φιλάθλων ποδοσφαιρικής ομάδας, που έγινε την 04-02-2012 το μεσημέρι στο Πυρί Θηβών.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού ROMA, καθώς ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης που πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο και τραυμάτισε τον 28χρονο φίλαθλο.
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της 04-02-2012 στην περιοχή του Πυρίου Θηβών, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ ημεδαπών ROMA και διερχομένων, με τα οχήματά τους, φιλάθλων ποδοσφαιρικής ομάδας, οι οποίοι κατευθύνονταν προς Λιβαδειά.
Υπήρξε εκατέρωθεν ρίψη αντικειμένων και ο 34χρονος δράστης, που συμμετείχε στο επεισόδιο, πυροβόλησε από απόσταση με το κυνηγετικό του όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στην πλάτη, από σκάγια, ο 28χρονος φίλαθλος (σχετικό το από 04-02-2012 Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας).
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών κατάφεραν να εντοπίσουν και να προσάγουν προχθές το μεσημέρι τον 34χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και οπλοχρησία.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: