Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Από τους 95 ψάχνουν δύο!!

Ποια είναι τα βήματα μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την επιλογή του οικονομικού και του εμπορικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Από τους 95 ψάχνουν δύο
Η διαδικασία που άρχισε με τις προκηρύξεις θέσεων οικονομικού και εμπορικού διευθυντή από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί, καθώς η διοίκηση θα επιλέξει τους δύο εκλεκτούς για τις θέσεις-κλειδιά στην περαιτέρω ανάπτυξή της.
Ήδη, εδώ και μέρες έχουν συγκεντρωθεί τα βιογραφικά των υποψηφίων (περίπου 30 στον αριθμό για τη θέση του οικονομικού και 65 για εκείνη του εμπορικού διευθυντή) και από την περασμένη Παρασκευή έχει αρχίσει η διαδικασία των συνενετεύξεων, αφού έχει προηγηθεί ένα φιλτράρισμα προκειμένου να επιλεγούν οι υποψήφιοι με το πιο ενδιαφέρον βιογραφικό.
Την Τρίτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία για το σκέλος του οικονομικού διευθυντή (περίπου 10 υποψήφιοι θα έχουν περάσει από συνέντευξη μόλις αυτή ολοκληρωθεί) και από την Πέμπτη, κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουν σειρά περίπου 15 υποψήφιοι για το θέση στο εμπορικό κομμάτι.
Αφού συγκεντρωθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, σειρά θα πάρει το διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα κληθεί να κάνεις τις δύο τελικές επιλογές του.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: