Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΣΟΚ: Με το πιστόλι στον κρόταφο!!

Απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε ο Σέζαρ Κάστρο, πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λευκωσίας, τον οποίο δύο άγνωστοι απείλησαν για να αποχωρήσει από την ομάδα χωρίς να ζητήσει τα οφειλόμενα.
ΣΟΚ: Με το πιστόλι στον κρόταφο!
Ο Βενεζουελάνος αμυντικός, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο το καλοκαίρι από τον Πανσερραϊκό αλλά δεν βοήθησε καθόλου τον Ολυμπιακό, προέβη σε καταγγελία πως χτυπήθηκε δυο φορές στον αυχένα από τους άγνωστους, με αποτέλεσμα υπό το καθεστώς εκφοβισμού να συναινέσει στο τέλος και να βάλει την υπογραφή του στο έγγραφο που του παρουσίασαν. Το γεγονός επιβεβαιώνει και η Αστυνομία με ανακοίνωση που εξέδωσε.
Λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο για την Ισπανία, ο Κάστρο μίλησε στην εφημερίδα «Goal» και περιέγραψε με λεπτομέρεια την απίστευτη περιπέτειά του. «Την περασμένη Τρίτη έστειλα στον Ολυμπιακό μέσω του δικηγόρου μου ένα χαρτί, με το οποίο ζητούσα τα λεφτά που μου χρωστάνε. Την Πέμπτη, όμως, με πήρε τηλέφωνο ο δικηγόρος και με ενημέρωσε πως δεν υπήρξε απάντηση από τον σύλλογο και πως θα ετοιμάσει μια επιστολή με την οποία θα διακόψουμε τη συνεργασία μας και θα κάνουμε προσφυγή στη ΦΙΦΑ», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος ποδοσφαιριστής και συνέχισε:
«Την Παρασκευή το απόγευμα πήγα στον δικηγόρο μου και αφού υπέγραψα, επέστρεψα στο σπίτι μου. Έπρεπε να ετοιμάσω τα πράγματά μου διότι την Κυριακή (προχθές) θα έφευγα για Ισπανία. Στις 21:45 και ενώ βρισκόμουν στο σπίτι μου, κάποιος χτύπησε την πόρτα. Άνοιξα και μπήκανε μέσα δυο άγνωστοι άνδρες. Ο ένας φόραγε κουκούλα και ο άλλος όχι. Με χτύπησαν δυνατά στον αυχένα και μου έλεγαν να υπογράψω πως δεν θα ζητήσω τα χρήματα που μου οφείλονται. Εγώ αρνήθηκα, με αποτέλεσμα ο ένας να μου δώσει μπουνιά στο πρόσωπο και να πέσω στο έδαφος. Ετσι αναγκάστηκα να βάλω την υπογραφή μου, αφού φαίνονταν ικανοί να μου κάνουν κακό».
Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ, με τον Κάστρο να συνεχίζει φανερά ταραγμένος τη διήγησή του: «Αυτός με την κουκούλα μου έδωσε να υπογράψω ένα χαρτί με το έμβλημα του Ολυμπιακού, το οποίο είχα υπογράψει και όταν ήρθα στην ομάδα. Πάνω στο έγγραφο υπήρχε η υπογραφή μου και του προέδρου. Κρατώντας ένα πιστόλι μου είπε: "Θα υπογράψεις με τον ίδιο τρόπο που το έκανες και παλιά". Εγώ στην αρχή δεν έκανα σωστά την υπογραφή μου, όμως αυτός το κατάλαβε και με έβαλε να ξαναϋπογράψω. Μόλις τελειώσαμε, μου διεμήνυσε πως δεν θέλει να με ξαναδεί, και προτάσσοντας το πιστόλι στο πρόσωπό μου με προέτρεψε να πάρω τα πράγματά μου και να φύγω από την Κύπρο»!
Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται και κατήγγειλε στην Αστυνομία, αμέσως ο Βενεζουελάνος πήρε τηλέφωνο τον δικηγόρο του, ο οποίος τον συμβούλεψε να πάει αμέσως στην αστυνομία και να καταγγείλει το γεγονός. «Ο φίλος μου Πάμπλο Άμο ήρθε, με πήρε και πήγαμε στην αστυνομία. Εκεί τους είπα ακριβώς τι έγινε και αυτοί με έστειλαν στο νοσοκομείο. Γύρω στις 2:00 το πρωί πήγα με συνοδεία αστυνομικών στο σπίτι μου για να πάρω τα πράγματά μου και να φύγω», κατέληξε ο Κάστρο. Ο Κάστρο μας είπε επίσης ότι το θέμα του θα χειριστεί αποκλειστικά ο δικηγόρος και ο μάνατζέρ του.
Πηγή: shootandgoal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: