Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Το σκάνδαλο με αριθμούς!!

Μία ματιά στους αριθμούς συμμετοχών των τερματοφυλάκων που κάλεσε στην εθνική ομάδα ο Φερνάντο Σάντος αποδεικνύουν το μέγεθος του σκανδάλου με τη μη κλήση του τερματοφύλακα του Άρη, Μάρκου Βελλίδη.
Το σκάνδαλο με αριθμούς
Πολλά ερωτηματικά είχαν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το ποιους τερματοφύλακες θα καλέσει ο Φερνάντο Σάντος ενόψει του φιλικού με το Βέλγιο.
Ο Πορτογάλος απογοήτευσε, καθώς αγνόησε τον πιο φορμαρισμένο Έλληνα τερματοφύλακα, που είναι ο Μάρκος Βελλίδης του Άρη.

Μία ματιά στους αριθμούς του Βελλίδη αλλά και των Καρνέζη και Τζόρβα, που τελικά κλήθηκαν αποδεικνύει του λόγου το αληθές και το μέγεθος της σκανδαλώδους απόφασης του ομοσπονδιακού προπονητή, που ίσως θα έπρεπε να εξηγήσει τα κριτήρια αυτής της επιλογής του.

Ο Ορέστης Καρνέζης του Παναθηναϊκού, πήρε τη θέση του Στέφανου Καπίνο, ο οποίος όπως λένε φωνές από την Αθήνα σήκωσε …ψηλά τον αμανέ μετά από τις καλές εμφανίσεις που έκανε ως βασικός στην ομάδα του.
Ουσιαστικά ο Καρνέζης παίζει το τελευταίο διάστημα ως βασικός κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού και μετράει φέτος 10 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας στην Παλέρμο έκανε όλο κι όλο 11 συμμετοχές, μέχρι που οι κακές του εμφανίσεις τον έβγαλαν από την ενδεκάδα και τον …καθιέρωσαν στον πάγκο της ιταλικής ομάδας.
Τελευταία φορά που έπαιξε ο Τζόρβας ήταν στις 20 Νοεμβρίου, στην ήττα της Παλέρμο από τη Γιουβέντους στο Τορίνο με 3-0. Ουσιαστικά μετράει περισσότερο από τρεις μήνες απραξίας. Παρ’ όλα αυτά η πόρτα της εθνικής άνοιξε και γι’ αυτόν.

Αυτή η πόρτα έμεινε κλειστή για τον Μάρκο Βελλίδη, ο οποίος έπαιξε σε 19 αγώνες πρωταθλήματος με τον Άρη και δύο κυπέλλου, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, κάποιες εκ των οποίων είδε από κοντά και ο Φερνάντο Σάντος. Κι όμως ο Πορτογάλος έκανε άλλες επιλογές.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: