Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Τρέχει, θα προλάβει;

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ο Βλάνταν Ίβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση, με τη συμμετοχή του να είναι αμφίβολη.
Τρέχει, θα προλάβει;
Ο Σέρβος έχει ξεπεράσει την θλάση β' βαθμού στον προσαγωγό, από μέρα σε μέρα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και εκτιμάται πως κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναικό.
Επίσης στην προπόνηση δεν συμμετείχαν και οι τραυματίες Έτο, Γλύκος και Κατσικάς, ενώ έλειπαν και οι επτά διεθνείς.
Οι Σαλπιγγίδης, Φωτάκης και Αθανασιάδης είναι στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για το φιλικό με το Βέλγιο και ο Λάζαρ στη Ρουμανία για την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του με την Ουρουγουάη.
Ακόμη Γιάννου, Αποστολόπουλος και Σταφυλίδης θα αγωνιστούν με την Εθνική των Ελπίδων στη Γερμανία για τον αγώνα που θα γίνει στα πλαίσια των προκριματικών του EURO 2013.
Η προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Μεσημβρία χωρίς τον Λάσλο Μπόλονι που επιστρέφει την Τετάρτη (29/2) στην Ελλάδα, έγινε υπό τις οδηγίες του Καρύδα και του Πρέτο, με τον πρώτο να έχει τον λόγο καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: