Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Πληρωμένα …ποδοσφαιρικά αισθήματα!!

Πληρωμένα …ποδοσφαιρικά αισθήματα
Γυναίκες, λεφτά, ακριβά αυτοκίνητα. Δεν είναι μύθος το τρίπτυχο των πειρασμών για τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Ο Λουίς Σαχά παραδέχεται την ύπαρξη της …Αγίας Τριάδας και αποκαλύπτει ποιο είναι το μυστικό για να μην εκτεθούν στα Μέσα οι προσωπικές στιγμές ενός «αστέρα» του ποδοσφαίρου.

Ονόματα δεν αποκάλυψε, διευθύνσεις δεν είπε. Ούτε αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά.

Ωστόσο, ο Γάλλος επιθετικός παραδέχθηκε ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές καταφεύγουν στη λύση των call girls για να περάσουν τα βράδια τους, αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορούν να είναι βέβαιοι ότι οι ερωτικές τους περιπέτειες δεν θα γίνουν εξώφυλλα εφημερίδων.

«Ας είμαστε ειλικρινείς. Οι γυναίκες είναι ο μεγαλύτερος πειρασμός. Για τους νεαρούς παίκτες αποτελούν την Αχίλλειο φτέρνα» τόνισε σε γαλλική εφημερίδα ο επιθετικός της Τότεναμ, για να συμπληρώσει, όμως, ότι «όλοι οι παίκτες δεν είναι το ίδιο».
Ο Σαχά μίλησε με αφορμή την αυτοβιογραφία του που κυκλοφορεί μέσα στο επόμενο διάστημα και αναφέρθηκε στη ζωή των ποδοσφαιριστών:
«Όσοι παίζουν ποδόσφαιρο έχουν ανεπτυγμένη τη σεξουαλική τους φύση. Τα μεγάλα και ακριβά αυτοκίνητα, όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας υπάρχουν στη ζωή μας. Αλλά αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος για τον οποίο είναι εύκολο να πάρεις τη λάθος απόφαση. Όταν είσαι νεαρός μπορεί να παρασυρθείς από μια κοπέλα. Αυτή, όμως, μπορεί να έχει πάρει λεφτά από τα Μέσα για να σε ρίξει και το φιλί σας, αλλά και οι προσωπικές σας στιγμές να φιγουράρουν στις εφημερίδες. Για αυτό αρκετοί παίκτες καταφεύγουν στη λύση των call girls».

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: