Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Έπαιξε μπάλα ο Τέβες!!

Έπαιξε μπάλα ο Τέβες!
Τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, έστω και σε αναμέτρηση της δεύτερης ομάδας, για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Σεπτέμβριο φόρεσε ο Κάρλος Τέβες το μεσημέρι της Τρίτης! Ο Αργεντινός αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στην αναμέτρηση με το αντίστοιχο σύνολο της Πρέστον και έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο!

Η τελευταία του εμφάνιση ήταν σε παιχνίδι για το Λιγκ Καπ, κόντρα στη Μπέρμιγχαμ, την 21η Οκτωβρίου του 2011. Μεσολάβησε ένα πεντάμηνο… πλήρους άγνοιας για το μέλλον του, κόντρας με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, επιβολής προστίμων από τη διοίκηση των «πολιτών» και διαπραγματεύσεων με τις Μίλαν και Παρί.

Η 28η Φεβρουαρίου του 2012 ήταν η μέρα της μεγάλης επιστροφής! Εδώ και μια εβδομάδα ακριβώς, ο Τέβες ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, μίλησε με τον Μαντσίνι, ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και το μεσημέρι της Τρίτης αγωνίστηκε για πρώτη φορά!

Ο Αργεντινός φορ ξεκίνησε βασικός για τη δεύτερη ομάδα της Σίτι κόντρα στην Πρέστον, έπαιξε 45 λεπτά και έδειξε ότι θέλει ακόμη λίγο χρόνο για να επανέλθει στο ανώτατο επίπεδο φυσικής κατάστασης και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πρωτοπόρους της Πρέμιερ Λιγκ!

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: