Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

"Οχι" στο ...χρυσάφι της ΤΣΣΚΑ!!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η ομάδα που πρόσφερε τον Ιανουάριο 6,5 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μιραλάς και 3,5 εκ. στον παίκτη!
"Οχι" στο ...χρυσάφι της ΤΣΣΚΑ!
"Θα μπορούσα να είχα πάει στη Ρωσία τον Ιανουάριο", αποκάλυψε ο Κέβιν Μιραλάς μιλώντας σε εφημερίδα του Βελγίου. Ποια είναι όμως αυτή η ομάδα που έκανε κίνηση για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού;
Όπως αποκάλυψε το ραδιόφωνο "Sentra 103,3", η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν ομάδα που ήθελε ν' αποκτήσει τον Κέβιν Μιραλάς!
Πιο συγκεκριμένα η πρόταση που κατέθεσαν οι Ρώσοι ήταν περίπου στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να κάνουν κάτοικο Μόσχας τον Μιραλάς, ενώ στον ίδιο τον παίκτη έδιναν 3,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.
Όμως εκτός του ότι και ο ίδιος ο παίκτης δεν ήθελε να φύγει από τους Πειραιώτες για την ΤΣΣΚΑ και ο ιδιοκτήτης των "ερυθρόλευκων", Βαγγέλης Μαρινάκης είπε "όχι" στον ρωσικό σύλλογο, δεδομένης της προσπάθειας του Ολυμπιακού να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με μία καλή πορεία στην Ευρώπη.
Πάντως εκτός των Ρώσων, και αρκετές αγγλικές ομάδες είναι εκείνες που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Μιραλάς, με τη Νιούκαστλ να έχει ήδη ρωτήσει εάν ο διεθνής Βέλγος επιθετικός είναι προς πώληση!
Επίσης εκτός των ομάδων που ενδιαφέρονται και η Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ παρακολουθεί την εξέλιξη του, ωστόσο είναι δύσκολο να κινηθεί για την απόκτηση του, όταν στο ρόστερ της έχει τον Τίο Γουόλκοτ που αγωνίζεται στα πλάγια της επίθεσης, αλλά και τους Τσάμπερλεϊν και Ζερβίνιο που τους απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι.
Πηγή: Sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: