Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Τα κάνει όλα και... προσφέρει!!

Τα κάνει όλα και... προσφέρει
Ο Σεσκ Φάμπρεγας επέστρεψε μετά από χρόνια στην Μπαρτσελόνα και τάχιστα «έδεσε» με τα άλλα αστέρια των «μπλαουγκράνα».

Ωστόσο από τη στιγμή που οι Καταλανοί βρίσκονται στο κυνήγι του τίτλου με χάντικαπ 10 βαθμών από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μοιραία οι εξαιρετικές επιδόσεις του περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Ο Μέσι είναι με διαφορά το πρώτο βιολί στην ορχήστρα του Πεπ Γκουαρντιόλα, όμως έχει πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά στηρίγματα. Αμέσως επόμενος σε συνεισφορά ο 24χρονος άσος, ο οποίος αποτελεί προϊόν των περίφημων ακαδημιών του συλλόγου (1997-2003, «La Masia»), αλλά με οκτώ χρόνια στην ξενιτιά (Αρσεναλ), επί της ουσίας πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Πάντως, σε 33 εμφανίσεις ως τώρα έχει φροντίσει να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του, έχοντας 15 γκολ και 14 ασίστ. Ο πιο παραγωγικός παίκτης της Μπαρτσελόνα (μετά τον Μέσι) και όπως… προειδοποιεί τους αντιπάλους του: «Ακόμη δεν έχετε δει τον καλύτερό μου εαυτό».

Αυτό πάντως θα πρέπει να το αποδείξει όχι μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στην τελευταία στροφή της Primera Division όπου απαιτείται παροιμιώδης αντεπίθεση για να κατακτηθεί ο τίτλος, αφού κάποια ατυχή αποτελέσματα έχουν επιτρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης να ξεφύγει με δέκα βαθμούς.

Για την ώρα πάρτε μια... γερή δόση από τον Φάμπρεγας:



πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: