Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Μοράτι: «Δεν είναι παιχνίδι ο Ρανιέρι»

Μοράτι: «Δεν είναι παιχνίδι ο Ρανιέρι»
Την επόμενη κίνηση της Ίντερ ψάχνει ο Μάσιμο Μοράτι, όπως δήλωσε μετά τη σύσκεψη που είχε με τους συνεργάτες του για την άσχημη πορεία των «νερατζούρι» τις τελευταίες εβδομάδες. Η ομάδα του Μιλάνου έχει πάρει μόλις έναν βαθμού από τους δεκαοχτώ που θα μπορούσε να πάρει στο ιταλικό πρωτάθλημα και την Κυριακή ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τη Νάπολι.

«Σκεφτόμαστε διάφορα πράγματα. Θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα μιλήσουμε, επίσης, με τον Ρανιέρι, αφού δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του και τότε θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε», τόνισε ο πρόεδρος της Ίντερ.

Ο Ρανιέρι φημολογείται ότι θα απολυθεί, όμως υπάρχει μία άποψη που θέλει τον Μοράτι να πιστεύει στις ικανότητές του. «Νόμιζα ότι θα μπορούσαμε να βγούμε από την προηγούμενη κρίση της ομάδας με τον Ρανιέρι. Παρόλα αυτά, θέλω να καταλάβω την ψυχολογία του και των ποδοσφαιριστών. Μιλήσαμε πριν από μερικές μέρες και φάνηκε ότι αλλάζει η ψυχολογία της ομάδας, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο Μοράτι ανέφερε: «Αν υπάρχει εναλλακτική λύση του Ρανιέρι; Δεν μιλάμε για παιχνίδι. Θα δούμε τι θα συμβεί».


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: