Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Άφησε τον ΟΦΗ να της πάρει τους βαθμούς!!

Η ΑΕΚ άφησε ακόμη δύο βαθμούς μέσα στο (άδειο) ΟΑΚΑ, σ' ένα παιχνίδι που μπορούσε κι έπρεπε να το είχε "καθαρίσει" στα πρώτα 60 λεπτά. Γράφει ο Νίκος Κατσαρός.
Άφησε τον ΟΦΗ να της πάρει τους βαθμούς
Ηταν το διάστημα που είχε κυριαρχήσει απόλυτα στο γήπεδο απέναντι σ' έναν ΟΦΗ που είχε εντελώς παθητικό ρόλο και αδυνατούσε να δημιουργήσει έστω και μία στοιχειώδη επιθετική προσπάθεια.
Η ΑΕΚ σπατάλησε ολόκληρο το α' ημίχρονο με άκαρπη κατοχή της μπάλας. Παρά το γεγονός ότι έπαιζε τον ΟΦΗ στο μισό γήπεδο, είχε καλή ανάπτυξη και πολλές τελικές προσπάθειες, μερικές από τις οποίες ήταν καθαρές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ούτε μία.
Μοιραίοι παίκτες ο Λυμπερόπουλος, που δεν μπόρεσε να σκοράρει μόνος μπροστά στον Βεζυρίδη, ο Λεονάρντο, που είχε σουτ στο δοκάρι, και κατά δεύτερο λόγο ο Σιαλμάς. Παρ' όλα αυτά η Ενωση έφτασε στο γκολ στο 55' με κεφαλιά του Λυμπερόπουλου και όλα έδειχναν ότι δεν θα της ξέφευγε η νίκη.
Το παιχνίδι της γύρισε, όμως, ανάποδα με δική της ευθύνη και ειδικά του Μανωλά, που για πολλοστή φορά άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, βλέποντας δεύτερη κίτρινη για ανόητο σκληρό μαρκάρισμα. Πριν προλάβει να ανασυνταχθεί η ΑΕΚ ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή και ισοφάρισε.
Με τριάντα λεπτά αγώνα να απομένουν ο ΟΦΗ θα μπορούσε να διεκδικήσει και τους τρεις βαθμούς, αλλά ο Αναστόπουλος φοβήθηκε περισσότερο μη χάσει και τον έναν. Αλλά και ο Κωστένογλου με τις αλλαγές που έκανε δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του να εξαντλήσει τις πιθανότητές της να πάρει τη νίκη, βγάζοντας τον Σιαλμά και αργότερα τον Λεονάρντο, οι οποίοι θα μπορούσαν να απειλήσουν πιο πολύ από τον βαρύ και αργό Λυμπερόπουλο, που έμενε ως το τέλος στο γήπεδο. Τελικά το 1-1 παρέμεινε χάρη στις εξαιρετικές επεμβάσεις του Αραμπατζή.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: