Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Πρόταση και από το MLS για Τσιτσαρίτο!

Με το θέμα της μόνιμης μετακίνησής του στη Ρεάλ Μαδρίτης να «παγώνει», ο Χαβιέ Ερνάντες εξετάζει τις επιλογές του ενόψει καλοκαιριού, έχοντας πρόταση και από το MLS.
Ο Μεξικανός επιθετικός, που έστειλε τη «βασίλισσα» στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με το γκολ που πέτυχε στα τελευταία λεπτά της εντός έδρας ρεβάνς με την Ατλέτικο, δίχως όμως να καταφέρει κάτι ανάλογο στα ματς με τη Γιουβέντους, βρίσκεται στον «αέρα».
Οι «μερένχες» δεν έκαναν χρήση της οψιόν για την αγορά του έναντι 20 εκατ.ευρώ, η διορία που είχαν έληξε και πλέον δεν φαίνονται διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν από την αρχή με τους «κόκκινους διαβόλους» για τον ποδοσφαιριστή.
Αυτός, εξετάζει όλες τις επιλογές που έχει ενόψει καλοκαιριού, ενώ στα χέρια του ατζέντη του φέρεται να έφτασε πρόταση και από το MLS, με την Ορλάντο Σίτι να τον θέλει στο ρόστερ της.
Προς το παρόν, πάντως, ο Τσιτσαρίτο εμφανίζεται διστακτικός στην αποχώρηση από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αφού θεωρεί ότι η ηλικία του είναι τέτοια που μπορεί ακόμα να κάνει πολλά πράγματα, δίχως να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: