Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ομπράντοβιτς: «Θα εξαρτηθεί αν θα μείνω» (Web TV)

Στενοχωρημένος από την ήττα στον ημιτελικό, αλλά σίγουρος πως η Φενέρμπαχτσε με υπομονή θα επιστρέψει στο Final Four δήλωσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. «Δε ξέρω», απάντησε για το θέμα της παραμονής του.

Ομπράντοβιτς: «Θα εξαρτηθεί αν θα μείνω» (Web TV)
Έχει… φάει τα Final Four και τους τελικούς με το… κουτάλι και ξέρει να διαχειρίζεται όλες τις καταστάσεις. Για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση μετά το 2012 στην Κωνσταντινούπολη, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έμεινε εκτός τελικού αφού ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Ρεάλ.

Λίγο πριν την τελευταία προπόνηση του μικρού τελικού με την ΤΣΣΚΑ του κουμπάρου του και φίλου του Δημήτρη Ιτούδη, ο Σέρβος τεχνικός, μίλησε για την επόμενη μέρα της ομάδας του, τονίζοντας πως χρειάζεται υπομονή και δεν γίνεται μέσα σε δύο χρόνια η Φενέρ να σηκώσει το πρωτάθλημα Ευρώπης. «Δε γίνεται να είσαι 21 και μέσα σε μία ημέρα να ξυπνήσεις και να γίνεις … 31», ήταν η χαρακτηριστική απάντησή του σε έναν νεαρό σε ηλικία εκπρόσωπο του Τύπου που τον ρώτησε για την ήττα.

Παράλληλα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για το μέλλον του και επανέλαβε πως για να μείνει στην Φενέρ θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα και απάντησε πως είναι μέχρι τον Ιούνιο προπονητής της και σκέφτεται μόνο αυτή, όταν ρωτήθηκε για το αν θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ομπράντοβιτς:



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: