Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Τότεναμ – Χαλ! (preview)

Ισχυρό κίνητρο και για τις δύο. Η Τότεναμ φιλοξενεί στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» τη Χαλ στην 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τους Λονδρέζους να έχουν σταθεί... τυχερά στην ατυχία τους με το τελευταίο τους αποτέλεσμα και τις «τίγρεις» να διεκδικεί με όποιες πιθανότητες της έχουν απομείνει, να επιβιώσει.  
Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Σαουθάμπτον πριν από μια εβδομάδα στο «Μπριτάνια», όμως, για καλή της τύχη, η Σαουθάμπτον δεν ήταν... καλύτερη και στην έδρα της Λέστερ που συνεχίζει τη μάχη της για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ, τη νίκησε με σκορ 2-0 για να μην αλλάξει παντελώς τίποτα στη βαθμολογία.
Την ίδια στιγμή, η ισοπαλία (1-1) της Λίβερπουλ με την Τσέλσι αφήνει προσωρινά τα πάντα ανοιχτά και για την πέμπτη θέση, με την Τότεναμ να ψάχνει τρόπο σήμερα ώστε να κάνει το ένα από τα δύο βήματα που χρειάζονται για την εξασφάλιση τουλάχιστον της 6ης θέσης που αν η Άρσεναλ πάρει το Κύπελλο, θα δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Από την άλλη, η Χαλ πέταξε στα... σκουπίδια τις δύο σερί νίκες που έκανε απέναντι στη Κρίσταλ Πάλας και Λίβερπουλ και προέρχεται από δύο σερί ήττες, από τις Άρσεναλ και Μπέρνλι. Ειδικά η τελευταία από τους «clarets», που όμως υποβιβάστηκαν στην Τσάμπιονσιπ, ήταν ιδιαίτερα οδυνηρή για την ομάδα του Στιβ Μπρους, που πάλεψε, είχε δύο δοκάρια, όμως είδε τις Σάντερλαντ και Νιούκαστλ να φεύγουν στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Και να σκεφτεί κανείς, τέτοιες μέρες πέρυσι, η Χαλ προετοιμαζόταν για την πρώτη εμφάνιση της ιστορίας της σε τελικό Κυπέλλου Αγγλίας...
Το τελευταίο... χτύπημα για τις «τίγρεις», ήταν το ζήτημα με τον Τζέικ Λίβερμορ που βρέθηκε θετικός σε εξέταση απαγορευμένων ουσιών, έχοντας κάνει χρήση κοκαΐνης, με αποτέλεσμα να είναι πλέον τιμωρημένος από τον σύλλογο.
Στα αγωνιστικά, η Τότεναμ δεν θα έχει τον τιμωρημένο, Βλαντ Κίρικες και τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ που ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Ντάνι Ρόους είναι πανέτοιμος έχοντας ξεπεράσει πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ εκτός μένουν οι Γουόκερ και Ντέιβις.
Μοιρασμένες πιθανότητες για παρουσία του Νίκιτσα Γέλαβιτς στο αρχικό σχήμα, εκτός οι Ντιαμέ και Ραμίρεζ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Τότεναμ (4-2-3-1): Γιορίς – Ντάιερ, Φάζιο, Βερτόνχεν, Ρόους – Μπενταλέμπ, Μέισον – Λαμέλα, Έρικσεον, Τσαντλί – Κέιν
Χαλ (3-5-2): Χάρπερ – Τσέστερ, Ντόουσον, ΜακΣέιν – Ελμοχαμαντί, Κουίν, Χάντλστοουν, Μέιλερ, Ρόμπερτσον – Γέλαβιτς, Εντόι
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: