Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Νέο πρόβλημα με Χουχούμη!!

Μετά τον Μλάντεν Πέτριτς και ο Διαμαντής Χουχούμης αναγκάστηκε να αποχωρήσει προληπτικούς λόγους από τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Νέο πρόβλημα με Χουχούμη
Ούτε σήμερα δεν απουσίασαν έλειψαν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκού, λίγες ημέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Μία ημέρα μετά την αποχώρηση του Μλάντεν Πέτριτς από την προπόνηση του «τριφυλλιού», λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, ήταν η σειρά του Διαμαντή Χουχούμη να αποχωρήσει νωρίτερα για τα αποδυτήρια στο Κορωπί.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός αριστερός μπακ αποχώρησε στα μέσα του προγράμματος, λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα, για προληπτικούς λόγους. Από την πλευρά του, ο Πέτριτς έκανε σήμερα θεραπεία. Αντίθετα, οι Μπεργκ, Νανο και Μαυρίας προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμό για δεύτερη σερί μέρα και αναμένεται να είναι έτοιμοι την ερχόμενη Τετάρτη και.

Τo πρόγραμμα των «πράσινων» είχε στην αρχή ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες κι έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10 το πρωί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: