Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Υπέγραψε με τον Ατρόμητο ο Ναπολεόνι!!

Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση του Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος τελικά θα παραμείνει στον Ατρόμητο για τουλάχιστον δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσαν οι Περιστεριώτες.

Υπέγραψε με τον Ατρόμητο ο Ναπολεόνι
Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση του Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος τελικά θα παραμείνει στον Ατρόμητο για τουλάχιστον δύο χρόνια, όπως ανακοινώθηκε από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Αν και σενάρια ήθελαν τον Ιταλό φορ να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων της Σούπερ Λίγκας, όπως την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, τελικά ο παίκτης επέλεξε να παραμείνει κάτοικος Περιστερίου.

Η ανακοίνωση

Ηappy End με «Νάπο»! Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει κι επίσημα ότι ο ένας και μοναδικός Στέφανο Ναπολεόνι θα είναι κοντά μας μέχρι το μακρινό 2019!.

Ο Ιταλός άσος αλλά πλέον και «πολύ Έλληνας» βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης νέο συμβόλαιο διάρκειας 2+2 ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Οι διαπραγματεύσεις με τους δύο εκπροσώπους τους το Ιταλό που ήρθε στην Ελλάδα αλλά και τον Έλληνα, ξεκίνησαν χθες το πρωί και ολοκληρώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα.

Ο Στέφανο Ναπολεόνι ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριο της σεζόν 2012-13 και σημείωσε 5 γκολ σε 16 συμμετοχές.

Την επόμενη σεζόν (2013-2014) πραγματοποίησε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας και 2 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ (12 γκολ).

Φέτος (σεζόν 2014-15) μετράει μέχρι στιγμής 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας και 2 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ (13 γκολ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: