Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Το συγκινητικό βίντεο για τον Τζέραρντ!! (vid)

Εταιρεία αθλητικής ένδυσης ετοίμασε ένα βίντεο για τον Στίβεν Τζέραρντ με αφορμή την τελευταία του εμφάνιση στο «Άνφιλντ». «Θα τα δώσω όλα για μια τελευταία φορά» δηλώνει ο ηγέτης των «κόκκινων».  
Ο Στίβεν Τζέραρντ, θα παίξει σήμερα το απόγευμα για τελευταία φορά στην καριέρα του στο «Άνφιλντ» με δεδομένο το φινάλε στη θητεία του στη Λίβερπουλ, το προσεχές καλοκαίρι.
Το μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο κεφάλαιο της καριέρας του θα κλείσει, όμως ο «Stevie G» θα συνεχίσει σαν οπαδός των «κόκκινων».
Η Adidas, με την οποία συνεργάζεται ο αρχηγός της Λίβερπουλ εδώ και πολλά χρόνια, έφτιαξε ένα βίντεο αφιερωμένο στην τελευταία του εμφάνιση απόψε στο «Άνφιλντ», με τον ίδιο να λέει στο clip:
«Πάντα θυμάσαι την πρώτη φορά, κανείς όμως δεν μιλάει για την τελευταία... Για την τελευταάι φορά που δένεις τα κορδόνια στα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια... Την τελευταία φορά που περπατάς μέσα από τη φυσούνα για να βγεις στο γήπεδο. Την τελευταία φορά που πανηγυρίζεις μπροστά στους οπαδούς της ομάδας σου. Πάντα, κάθε σεζόν έδινα τον καλύτερό μου εαυτό. Σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε λεπτό. Θα το κάνω αυτό για μια τελευταία φορά...».
Παράλληλα, στο εσωτερικό του ειδικά διαμορφωμένου παπουτσιού του για το σημερινό παιχνίδι, αναγράφεται: «Φεύγεις σαν θρύλος, θα επιστρέψεις σαν ήρωας... Η πόλη του Λίβερπουλ θα είναι πάντα μαζί σου... You'll never walk alone». 

Δείτε το βίντεο:




*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: