Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Συζητάει για το μέλλον του στη Μπάγερν ο Πεπ!!

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάιντς – Ρουμενίγκε, επιβεβαίωσε πως στο φινάλε της σεζόν θα συζητήσουν με τον Πεπ Γκουαρντιόλα για τη συνεργασία τους.
Το τρέχον συμφωνητικό του Ισπανού προπονητή στους Βαυαρούς λήγει το 2016, ο ίδιος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πριν από τη ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπαρτσελόνα ότι θα μείνει στον γερμανικό σύλλογο και την επόμενη σεζόν, ωστόσο, είχε κάνει μια συμφωνία με τον Ρουμενίγκε πριν λίγο καιρό...
«Είχαμε συμφωνήσει τον περασμένο Ιανουάριο να τα πούμε για τη συνεργασία μας μετά και το δεύτερο μισό της σεζόν. Έτσι θα γίνει. Εγώ θέλω να μείνει μαζί μας. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι μαζί του και με το έργο του στην ομάδα, πληροί όλα τα κριτήρια που αναζητούμε και θα δούμε τι θα γίνει στις συζητήσεις που θα κάνουμε.
Ξέρουμε, όμως, πως αν μας πει ο Πεπ ότι θέλει να κάνει κάτι καινούριο και διαφορετικό από το 2016, τότε αμέσως θα εμφανιστούν 15 κορυφαίοι σύλλογοι να τον διεκδικήσουν» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Μπάγερν στη «Süddeutsche Zeitung».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: